Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Tatranské štíty zatiaľ bodujú najviac: Michalovčania, necháme sa zahanbiť?

Najväčšie úspechy v hlasovaní v našej letnej fotosúťaži žnú pohľady na vrcholky hôr. Karty však nemiešajú len zábery z Tatier! Súťaž ešte neskončila a veľmi slušným počtom hlasov sa môže pochváliť aj ďalšie zábery nášho kraja.

Ilustračný obrázok k článku Tatranské štíty zatiaľ bodujú najviac: Michalovčania, necháme sa zahanbiť?
Zdroj: Dnes24.sk

Slnkom zaliate krajiny, lúčmi pošteklené usmiate tváre ľudí, šantenie pri vode, pestrofarebné kvety… Letné obdobie núka objektívom fotoaparátov obrovské množstvo okamihov, ktoré stojí za to zvečniť. Preto sme vás pred časom vyzvali, aby ste sa prihlásili do veľkej letnej fotosúťaže s našim partnerským webom ephoto.

Fotky posúva bližšie k výhre hlasovanie, najpočetnejšie zbierky hlasov sa zatiaľ darí získavať tatranským panorámam. Zábermi sa môžeme pochváliť aj v Michalovciach. Romantické snímky Morského oka poslali do súťaže pod pseudonymom LorinArt a Lenkape. (FOTO v galérii.)

To však nie je všetko. V rámci nášho kraja sa v súťaži ocitli zábery aj zo Šíravy. Západ slnka učaroval súťažiace pod prezývkou Mondos. Ďalšie slnečné zátišia, ulice a historické pamiatky zachytené na fotografiách si môžete pozrieť TU.

Pozrite si tiež všetky pozoruhodné zábery z Košického kraja si tiež všetky pozoruhodné zábery z Prešovského kraja, no nevynechajte ani tie najzaujímavejšie z celého Slovenska., no nevynechajte ani tie najzaujímavejšie z celého Slovenska.

Hrá sa naozaj o super ceny. Téma je rozsiahla, preto do súťaže môžete posielať fotografie, ktoré zachytávajú prírodné krásy vášho okolia, život vo vašom regióne/meste, alebo zaujímavosti, ktoré ho charakterizujú. Pravidlá súťaže a hlasovania nájdete tu. Termín pre prihlasovanie fotografií do súťaže sa však kráti, poslať fotku a zabojovať môžete už len do 31. 8. 2015.

Čítajte tiež:

Táto FOTKA z michalovského okresu boduje: Ľuďom asi imponuje božský kľud nášho Morského oka

Fotky z nášho regiónu v súťaži
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM