Správy

Teliatka, kozy, kone aj ovce: Park v našom meste sa premení na veľkú farmu

Mestský park v Michalovciach sa premení na veľkú farmu. Na tráve sa budú pásť kravy, stretnete však napríklad aj kone, kozy, morky či ovce. Domov navyše môžete odísť so živým prasiatkom.

Ilustračný obrázok k článku Teliatka, kozy, kone aj ovce: Park v našom meste sa premení na veľkú farmu
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Pre všetkých Michalovčanov je pripravený veľký Farmársky deň, ktorý sa v našom meste uskutoční už túto sobotu. Miestom konania bude netradične Park študentov pri Lagúne. Môžete prísť už z rána a to od 8. hodiny.

V parku traktory aj kravy

Organizátori si pre vás pripravili prehliadku živých zvierat. V parku stretnete kravičky a teliatka, kozy, ovce, sliepky, morky, prasiatka, kone, králiky, holuby a iné zvieraratá. Okrem toho tam uvidíte veľa poľnohospodárskej techniky (traktory, kombajny, 36 m postrekovače, vlečky, nákladné autá, pluhy, staré aj nové. Pre všetkých účastníkov Farmárskeho dňa sa chystá prievodný program, ktorého súčasťou bude tiež ľudový rezbár.

Kto si odnesie domov prasiatko?

V popoludňajších hodinách sa vám predstaví skupina Country-Beat s interpretácoiu svojich country hitov. Môžete si pochutnať na chutných výrobkoch našich farmárov, nakúpiť čerstvé korbáčiky či maslo, mäsové výrobky, divinu, ale aj živé zvieratá ako kačky, husi, hydinu.

Pre detičky budú pripravené perníčky, pukance, cukrová vata, detské kolotoče i skákacie hrady. Na tomto originálnom podujatí môžete vyhrať aj živé prasiatko, To bude súčasťou tomboly, v ktorej budú aj iné zaujímavé výhry. Celá akcia bude s bezplatným vstupom na voľnom priestranstve mestského parku. Potrvať by mala do 18. hodiny.

Pozrite si FOTOREPORTÁŽ: Michalovský park sa zmenil na jednu veľkú farmu

Môže vás zaujímať:

Michalovské polia zobrali vtáky útokom: Traktor je pre nich požehnaním, pozrite FOTO a VIDEO

Michalovčan Vlado (68) má v chove svojich husokačiek jasno: Netreba žiť na dedine, BIO vajcia aj v meste! VIDEO pobaví

Foto:ilustračné

Pozvánka na Farmársky deň v Michalovciach
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM