Zuzana Ročeňová Rôzne

Tešte sa na kvalitnú šou: V Michalovciach už síce Beatles nezažijeme, ale ich živú ilúziu áno!

Živá ilúzia skutočného koncertu The Beatles! Taká je šou skupiny The Backwards. Úspešná košická skupina The Backwards pre svojich fanúšikov chystá koncert v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach.

Ilustračný obrázok k článku Tešte sa na kvalitnú šou: V Michalovciach už síce Beatles nezažijeme, ale ich živú ilúziu áno!
Zdroj: TASR

Skupina The Backwards začala svoju kariéru v roku 1995 v Košiciach. Tak ako aj iné kapely, na začiatku prezentovala vlastnú tvorbu. Popri tom, pre svoju lásku k hudbe a pre vzdanie úcty ich najobľúbenejšej kapele, sa snažili interpretovať hudobnú tvorbu skupiny The Beatles, čo sa nakoniec stalo aj ich hlavným smerom v ďalšom napredovaní. Nebolo to len lacné imitovanie Beatles, ale kompletné naštudovanie od A po Z.

Košickí „Bítlsáci“, sú známi tým, že nemajú len dokonale prepracovaný zvuk, ale dbajú aj na originálny image a stage look. Absolvovali už viac ako tisícpäťsto živých koncertov, vystúpení v televíznych programoch, či rozhlasových nahrávkach. V súčasnosti The Backwards pravidelne vystupujú v Českej republike a na Slovensku. Majú za sebou aj vystupovanie v Spojených štátoch amerických, kde stihli odohrať koncerty v dvadsiatichtroch štátoch a počas svojich turné navštívili mestá ako Los Angeles, San Diego, Las Vegas, Chicago, Miami, New York, Cleveland, Detroit, Atlanta, Washington DC, Denver, Raliegh, Dallas a nespočet ďalších.

Každá vokálna linka, harmónia, akordová zmena, perkuksie či orchestrálny part a veľa ďalších detailov, ktoré ich hudbu povýšili na nezabudnuteľný hudobný zážitok. Ak ste vždy túžili vidieť skupinu Beatles, teraz je tá správna príležitosť. The Backwards vám prinesú nezabudnuteľný zážitok 28.11.2013 o 19­.00 hod. vo Veľkej sále MsKS.

V Michalovciach zažijeme show s The Backwards
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM