Rôzne

To vás bude zaujímať: Aj takíto zaľúbenci si v Michalovciach povedali svoje áno!

Hovorí sa, že láska nepozná hranice. A o tom, že je to naozaj tak, svedčia aj informácie, ktoré vám práve teraz na portáli Michalovce 24 prinášame.

Ilustračný obrázok k článku To vás bude zaujímať: Aj takíto zaľúbenci si v Michalovciach povedali svoje áno!
Zdroj: TASR

Ako sme vás už informovali, v Matričnom obvode Michalovce sa počas uplynulého roku uskutočnilo spolu 246 sobášov. V tomto článku nájdete tiež počet rozvodov a aj ďalšie zaujímavé informácie.

Teraz sa však budeme venovať výlučne svadbám, ktoré predstavujú pre zaľúbené páry jeden z najvýznamnejších dňov v ich spoločnom živote.

Vedzte, že vlani sa tu nebrali výlučne len Slováci. V našom matričnom obvode malo v roku 2018 svadbu totiž aj viacero cudzincov, čo potvrdila pre náš spravodajský portál hovorkyňa Iveta Palečková z Mestského úradu v Michalovciach.

V Matričnom obvode Michalovce sa teda vlani sobášili aj páry, z ktorých aspoň jeden bol cudzinec. Išlo o občanov krajín ako Ukrajina, Nemecko, Srbsko, Česká republika, Litva, Rumunsko, Maďarská republika, Spojené kráľovstvo, Francúzsko, Poľsko, Ruská federácia, či Brazília.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

V roku 2017 sme vás informovali aj o svadbe známej rodáčky z Michaloviec, speváčky Nika Karch. Pripomeňte si to vo fotogalérii.

Speváčka Nika Karch je už pod čepcom: Poskytla nám zábery zo svadby
9
Galéria
Zdroj: Súkromný archív B. Karch

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM