Zuzana Ročeňová Krimi

Tomáš (26) z Michaloviec poriadne zamachroval: Na policajnú stanicu prišiel aj s trávou vo vrecku, reakcia ihneď!

Odvaha a poriadna guráž mladíkovi z Michaloviec veru nechýbala. Na policajnú stanicu došiel s marihuanou vo vrecku. Na reakciu policajtov dlho nečakal.

Ilustračný obrázok k článku Tomáš (26) z Michaloviec poriadne zamachroval: Na policajnú stanicu prišiel aj s trávou vo vrecku, reakcia ihneď!
Zdroj: Webnoviny.sk

Michalovskí policajti z prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi obvinili Tomáša (26) z Michaloviec. Ako informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó kriminalisti počas výsluchu u obvineného koncom mája tohto roku v kancelárii budovy Okresného riaditeľstva PZ Michalovce, zaistili drogy.

„Tie neoprávnene prechovával pre vlastnú potrebu vo vrecku nohavíc v plastovej krabičke, ktorá obsahovala sušený rastlinný materiál vykazujúci morfologické znaky rastlinného rodu Cannabis s celkovou hmotnosťou 0,95 gramov,“ uviedol Szabó.

Podľa slov hovorca expertíza potvrdila účinnú látku tetrahydrokanabinol v množstve väčšom ako 30 mg. Z tohto by bolo možné pripraviť viac ako tri obvykle jednorazové dávky drogy schopné ovplyvniť psychiku konzumenta. V prípade dokázania viny mu hrozí až trojročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM