Aktualizované Správy

Tomu sa povie hic: Michalovčania ukázali, akú horúčavu namerali na teplomeroch, FOTO

Pozreli ste na teplomer a len ste vypúlili oči? To sa dnes mohlo stať v našom meste viacerým. Aj Anna z Michaloviec zaznamenala poriadnu cifru.

Ilustračný obrázok k článku Tomu sa povie hic: Michalovčania ukázali, akú horúčavu namerali na teplomeroch, FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Slnko je už naozaj horúce a ľudia aj v našom meste zo skríň vyťahujú čo najletnejšie oblečenie. Vysoké teploty na nás útočia aj v Michalovciach. Ľudia to takpovediac cítia na vlastnej koži. Medzi takých obyvateľov patrí aj pani Anna.

„Dnes v noci som nemohla ani spať. Bolo mi tak horúco. A počas dňa? Len zmrzlina. Je nenormálna horúčava, nič sa mi nechce robiť. Neverila som vlastným očiam, keď som sa pozrela na teplomer vonku. Bolo tam 49 °C“ povedala nám Anna, ktorej takúto hodnotu zaznamenal teplomer na slnku.

„Je tak horúco, že ani nevychádzame vôbec von. Zdržiavame sa v prízemnej časti domu, ale nič nerobíme. Teda, bol som ráno v záhrade, ale lial sa zo mňa pot. V tieni nám teplomer ukazoval 35°C," foto od Milana z Michaloviec v prílohe.

„Najlepšie je teraz v aute. Pustím si klimatizáciu a idem. V bytovke sa najlepšie ochladím v chladničke. Trochu sa v nej vetrám, keď ju otváram,“ zažartoval Martin.

Akú ste mali horúčavu vy? Vaše fotografie aj pocity môžete poslať ku nám do redakcie na michalovce@global24.sk alebo na náš facebook

Môže vás zaujímať:

Už teraz si zapíšte do kalendárov, na čom nebudete chýbať: Lákadlá Dní mesta Michalovce

Zážitky na počkanie: Návštevníkov Vinianskeho jazera čaká magický deň!

To sú ale cifry! Fotky z teplomerov v Michalovciach
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM