Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

TOP 5 septembrových akcií: Poznačte si to naj, čo sa chystá v Michalovciach a okolí

Ani sme sa nenazdali a september už klope na dvere. Aj počas neho si môžete vyraziť na rôzne akcie v Michalovciach a okolí. Tieto považujeme za tie naj.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 septembrových akcií: Poznačte si to naj, čo sa chystá v Michalovciach a okolí
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Šíravkovo

3. 9. 2017 od 15:00 hod., Amfiteáter Zemplínska šírava

Koniec letných prázdnin môžete prísť zakončiť so svojimi deťmi na detský festival Šíravkovo na Amfiteátri na Zemplínskej šírave. Podujatie sa uskutoční od 15. hodiny. Predpokladaný záver je naplánovaný na 18. hodinu. Pre najmenších je pripravený bohatý program, plavba loďou a aj darčeky.

Vystúpenie FS Vranovčan

8. 9. 2017 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko Michalovce

Po veľmi úspešnom predstavení Čierno-Biely Svet, prichádza FS Vranovčan s novým umeleckým dielom opäť do Michaloviec. Michalovskému publiku uvedie 8. septembra 2017 o 19.00 h svoj najnovší počin – folklórne tanečné divadlo ZBO†HOM. Ide o netradičné spracovanie folklóru – na folklórny muzikál, ktoré zhliadlo v 20-tich vypredaných reprízach po celom Slovensku vyše 15 000 divákov.

Špacirki po okoľici

15. 9. 2017, Michalovcie a okolie

Po lete sa môžete tešiť na septembrovú prechádzku, kde je nutné rezervovať si miesto. Ide pritom o ojedinelý program. Toto spoznávanie známych i menej známych miest aj v okolí hranice pod vedením skúsených historikov, môžete zažiť už v piatok 15. septembra­.Netradičný spôsob poznávania histórie bude tentoraz venovaný filmu Čiara. Trasa povedie od Michaloviec cez Zalužice, Sobrance, Tibava, Beňatina až do Uble, kde sa odohráva dej filmu.

Richard Rikkon a hostia

24. 9. 2017 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko Michalovce

Zahviezdil v známej televíznej speváckej šou, kde doprevádzal spevákov. Je predovšetkým koncertný klavirista, koncertuje po celom svete, ale na Slovensku ho objavila verejnosť najmä vďaka účinkovaniu v televízii. V Michalovciach si môžete prísť vypočuť koncert klavirného virtuóza Richarda Riklona a jeho hostí, ktorými budú Felix Slováček, Natália Hatalová a Eva Matyasová

Michalovce Michalom a Michaelám

29. – 30. 9. 2017, v Chemkostav aréne Michalovce

Mesto organizuje aj v tomto roku podujatie Michalovce Michalom a Michaelám, pri ktorom prebehne aj pokus o rekord. Hlavný program bude v piatok 29. septembra v Chemkostav Aréne o 18:00 hod. Vstup pre Michalov a Michaely je zdarma. Deti do výšky 120 cm majú tiež bezplatný vstup. Organizátori tento rok pripravili vystúpenie Uja Ľuba so svojou Detskou párty, ktoré bude pre všetkých bezplatným podujatím pred začiatkom hlavného programu. Detský program začne o 16:30 hod. Piatkovú akciu bude už tradične moderovať Michal Hudák. Vystúpia populárni Kandráčovci a hudobník Marián Čekovský spoločne s kapelou.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM