Veronika Ondo-Cholewová Šport Iné športy

Toto by ste nemali zmeškať: V našom meste budú Majstrovstvá SR v kickboxe

To si nenechajte ujsť. V Michalovciach sa uskutočnia Majstrovstvá Slovenskej republiky 2018 v kickboxe. Na čo sa môžeme tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Toto by ste nemali zmeškať: V našom meste budú Majstrovstvá SR v kickboxe
Zdroj: Športový Kickbox klub Mi

Metropola Zemplína bude dejiskom Majstrovstiev Slovenskej republiky 2018 v kickboxe. Táto významná športová udalosť sa uskutoční 9. júna v Mestskej športovej hale v Michalovciach

Juniori, kadeti aj seniori

Majstrovstvá Slovenska v kickboxe odštartujú v Michalovciach ráno 9. júna o 9:00 hod. v Mestskej športovej hale a budú prebiehať počas celého dňa až do večerných hodín. V ringu uvidíte športovcov v kategóriách kadeti, juniori a seniori. Toto podujatie sa uskutoční pod taktovkou Športového Kickbox klubu Michalovce, ktorý si z podobných akcií doniesol už veľa medailí.

So svojimi zverencami zožal totiž tento michalovský klub už veľa úspechov. Pravidelne sa zúčastňujú na medzinárodných i domácich turnajoch, kde reprezentujú naše mesto a prinášajú domov cenné kovy.

Čo bude k videniu?

V športovej hale návštevníci budú počas majstrovstiev môcť vidieť na vlastné oči rôzne disciplíny v kicboxe. Napríklad kontaktnú disciplínu light contact, kde údery a kopy nasledujú rýchlo po sebe, sú ľahké a smerujú na povolené zásahové plochy, od pása vyššie, pričom sa zápas neprerušuje. Kontaktnou disciplínou bude aj full contact či disciplína s názvom K-1 Rules, kde budú kopy kolenami a boj v krátko trvajúcich klinčoch.

Z tatami športov sa predvedie kick light, čo je obdoba light contactu, pričom budú povolené aj kopy vedené na stehno. Z ringových športov uvidíte low kick, teda full contact, pričom sa budú môcť používať aj kopy vedené na stehno.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Ilustračné foto: Archív Športový Kickbox klub Michalovce

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM