Veronika Ondo-Cholewová Samospráva

Tréningové ihrisko na futbalovom štadióne čakajú zmeny: Chcú ho zrekonštruovať

Michalovská radnica chystá ďalšiu obnovu. V pláne je rekonštrukcia treningového ihriska futbalového štadióna. Zisťovali sme viac.

Ilustračný obrázok k článku Tréningové ihrisko na futbalovom štadióne čakajú zmeny: Chcú ho zrekonštruovať
Zdroj: TASR

Zaujímavé správy z Michaloviec. Mesto chce urobiť konkrétne stavebné úpravy na tréningovom ihrisku na futbalovom štadióne. Prinášame vám bližšie podrobnosti.

Ďalšia obnova

Michalovce vo svojich blízkych plánoch myslia na obnovu, ktorá súvisí s futbalovým ihriskom. Pôjde o jeho tréningovú časť. V prácach na futbalovom štadióne chce totiž mesto pokračovať aj ďalej, hoci samotnú rekonštrukciu domáceho futbalového stánku majú Michalovčania už za sebou.

Slovenský futbalový zväz stanovil kritéria pre najvyššiu futbalovú ligu, ktoré boli obnovou futbalového štadióna splnené. Teraz je v pláne zrekonštruovať tréningové ihrisko.

Už zverejnili výzvu

Michalovská radnica uviedla, že pôjde o demontáž a stavebné úpravy tréningového ihriska. Magistrát dodal, že plán sa blíži k svojej realizácii, pretože mesto už zverejnilo výzvu o verejnom obstarávaní.

Podľa informácií z mestského úradu, konkrétne pôjde o zobratie pôvodnej umelej trávy, vyrovnanie pôvodného podkladu do spádu, realizáciu novej podkladnej vrstvy z kameniva a položenie novej podkladnej vrstvy športového povrchu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM