Zuzana Ročeňová Rôzne

Tržnica v centre Michaloviec: Čaká nás vyše 70 predajných miest + nové parkovisko!

V michalovskej tržnici, ktorej rekonštrukcia je v plnom prúde nás čaká moderné vybavenie i klasické trhové stánky. Čo všetko bude v ponuke a na koľko predajcov sa môžeme tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Tržnica v centre Michaloviec: Čaká nás vyše 70 predajných miest + nové parkovisko!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás informovali obyvatelia Michaloviec, ale aj návštevníci mesta sa môžu tešiť na vynovenú trojpodlažnú budovu, ktorá svoje brány otvorí už na budúci rok. Investor sľubuje modernú architektúru a vybavenie, ktorým sa bude radiť k nadštandardným centrám.

Celoročný predaj

Čaká nás vyše sedemdesiat predajcov, ktorí budú predávať vo vnútorných aj vonkajších priestoroch. „Devätnásť predajní bude na prvom poschodí a dvadsaťjeden na druhom poschodí. Na prvom poschodí chceme výrobky, polotovary, pekáreň, mäso, vajcia, vína a nejaké potraviny. Na druhom podlaží budeme riešiť služby pre občanov ako kaderníctvo, obuvníctvo, kaviareň a podobne,“ povedal projektový manažér Ján Fris. Na treťom poschodí sa bude nachádzať technické zázemie.

Čo sa týka vonkajšieho predaja, tam sa môžeme tešiť na stánky s čerstvou zeleninou i ovocím. „Celkovo pôjde o 23 miest pre stánkarov v interiéry a 30 v exteriéry objektu, bude možný celoročný predaj.“

Nebude chýbať parkovisko i zeleň

Pre potreby parkovania návštevníkov tržnice bude slúžiť novovybudované parkovisko. „Parkovisko bude riešené z bočnej a z prednej časti, ako je prístupová cesta. Celkovo budeme mať sedemdesiat miest na parkovanie,“ prezradil Fris

A samozrejme nebude chýbať aj kúsok zelene. „V plánoch máme 1300 metrov štvorcových trávnika a vysadíme 47 stromov,“ uzavrel Fris.

Foto: Dnes24.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM