Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Túto skutočnosť si zrejme nemáte šancu ani len tipnúť: Aha, v akom veku žije najviac Michalovčanov!

Prinášame vám zaujímavé čísla z nášho mesta. Viete napríklad, aký vek majú ľudia v Michalovciach najčastejšie? To si zrejme nemáte šancu ani len tipnúť...

Ilustračný obrázok k článku Túto skutočnosť si zrejme nemáte šancu ani len tipnúť: Aha, v akom veku žije najviac Michalovčanov!
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Podľa informácií samosprávy mesta Michalovce, žije v našom meste 37 738 obyvateľov, z toho je 19 576 žien a 18 162 mužov. My sme však boli teraz zvedaví na to, aký vek majú obyvatelia Michaloviec najčastejšie.

Vedzte preto, že ak máte práve 39 rokov, patríte k skupine ľudí, ktorých je v meste najviac. Až 663 ľudí žijúcich v Michalovciach má práve tento vek.

Len o jedného menej má však skupina ľudí s vekom 38. Vek 35 má 646 ľudí s trvalým pobytom v našom meste. Na štvrtom mieste je 636 členná skupina Michalovčanov, ktorým je 40. No a prvú päťku uzatvára vek 32, pričom obyvateľov Michaloviec s týmto vekom je 630.

A ešte zopár ďalších zaujímavých čísel súvisiacich s vekom. Priemerný vek obyvateľov s trvalým pobytom v Michalovciach je 40,58. Minimálny vek občana je pochopiteľne 0 rokov a maximálny vek je 99 rokov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM