Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Úspešný rodák z Michaloviec Ján Ďurovčík: Dozrel čas na TOTO

Známy slovenský choreograf a režisér Ján Ďurovčík plánuje príchod do Michaloviec. Podľa jeho slov dozrel čas na toto...

Ilustračný obrázok k článku Úspešný rodák z Michaloviec Ján Ďurovčík: Dozrel  čas na TOTO
12
Galéria
Zdroj: TASR

Do Michaloviec príde Ján Ďurovčík s najlegendárnejším muzikálom všetkých čias. Predstavia sa v ňom hviezdy slovenského umeleckého neba. Svoje turné odštartuje práve v rodnom meste.

Ďurovčíkov cieľ

Muzikál Jesus Christ Superstar, najdokonalejší muzikál všetkých čias, ktorý prešiel celý svet a hral sa na najväčších muzikálových scénách, prichádza na Slovensko. Príbeh o Ježišovi a jeho poslednýc dňoch života, ktorý si získal milióny fanúšikov po celom svete a stal sa legendou. Legendou, ktorú už nikto nikdy neprekoná.

„Celá moja doterajšia práca smerovala k jedinému cieľu. Dozrel čas pre najdokonalejší muzikál na svete," povedal o predstavení Ján Ďurovčík.

Významné úspechy dosiahol Ďurovčík nielen na domácej umeleckej scéne, ale aj v zahraničí. Podpísal sa pod mnohé produkcie, ktoré dosiahli veľký ohlas či už v Slovenskom národnom divadle (SND), v Štátnej opere v Prahe alebo v Národnom divadle v japonskom Tokiu.

Laureát niekoľkých prestížnych ocenení spolupracoval aj s osobnosťami svetového formátu ako sú Lisa Stansfield či Mireille Mathieu. Na svojom konte má Ján Ďurovčík desiatky mimoriadne úspešných baletných, operných i muzikálových choreografií.

Hviezdy v Michalovciach

Legendárny muzikál Jána Ďurovčíka Jesus Christ Superstar a IMT Smile bude 8. 5. 2017 o 19:00 hod. v Chemkostav aréne v Michalovciach. Svoje turné michalovský rodák Ján Ďurovčík začína práve v našom a v jeho meste.

Príďte sa pozrieť na nezabudnuteľné predstavenie. Uvidíte hviezdy slovenského umeleckého neba ako Patrika Vykočila, Janka Slezáka, Ivana Táslera a IMT Smile, Katarínu Hasprovú, Nelu Pociskovú a mnohých ďalších.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Náš rodák Ján Ďurovčík oslavuje narodeniny
12
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM