Veronika Ondo-Cholewová Správy

Už čochvíľa nastane prelom rokov: Prvé info o Silvestri v Michalovciach

Silvester sa už blíži a aj v Michalovciach sa môžete tešiť na program pre verejnosť. Prinášame vám o ňom prvé informácie.

Ilustračný obrázok k článku Už čochvíľa nastane prelom rokov: Prvé info o Silvestri v Michalovciach
Zdroj: TASR

Ani sme sa nenazdali a Silvester už klope na dvere. Viacerí Michalovčania zvyknú tráviť prelom rokov v centre mesta. V metropole Zemplína na nás tradične čaká program aj tento rok.

Silvestrovská vernisáž

Počas Silvestra si budeme môcť vyjsť za kultúrou, ale aj za zábavou. Okrem večerného programu je nachystaná i Silvestrovská vernisáž a to v galérii Zemplínskeho osvetového strediska na michalovskom námestí. Už roky majú obyvatelia či návštevníci nášho mesta možnosť začať Silvester týmto kultúrnym podujatím. Na ňom sa dá nadýchať takpovediac slávnostnejšej atmosféry, ktorá potom ľudí sprevádza až k rozlúčke so starým a k zvítaniu sa s novým rokom.

Práve o takéto úvodné chvíle Silvestra, ako posledného dňa roka, sa stará michalovské Zemplínske múzeum. To svojich návštevníkov však v súčasnosti pre rekonštrukciu nemôže privítať vo svojich priestoroch. Tradičná Silvestrovská vernisáž sa tak už po tretíkrát uskutoční v priestoroch Zemplínskeho osvetového strediska.

Bude aj ohňostroj

V posledný deň roka však v našom meste nebude chýbať ani súťaž vo vystreľovaní zátok zo šumivého vína. Tá sa uskutoční na Námestí osloboditeľov pred budovou Mestského úradu a to od 12. hodiny.

Program osláv príchodu nového roka a osláv výročia vzniku Slovenskej republiky začne o 23. hodine zapálením vatry zvrchovanosti. Chýbať nebude ani ohňostroj.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM