Šport Iné športy

Už je to známe: Povedie tréner Chudý aj naďalej HK Dukla Michalovce?

Povedie hokejistov HK Dukla Michalovce aj v premiérovej sezóne v najvyššej súťaži tréner Miroslav Chudý? Už je to známe.

Ilustračný obrázok k článku Už je to známe: Povedie tréner Chudý aj naďalej HK Dukla Michalovce?
Zdroj: TASR

Odpoveď na vyššie uvedenú otázku je áno. A spolu s trénerom Miroslavom Chudým v realizačnom tíme pokračuje aj Richard Šechný, ku ktorému pravdepodobne pribudne aj ďalší asistent trénera. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Pracujú na skladbe realizačného tímu

„Sme dohodnutí s trénerom Miroslavom Chudým na tom, že nás povedie aj v najvyššej súťaži. Dokázal namotivovať mužstvo počas celej základnej časti 1. ligy a aj v ťažkých súbojoch play off a baráže. Tým nás presvedčil a určite dostane šancu aj v novej sezóne. V týchto dňoch pracujeme na skladbe realizačného tímu, ktorý by mal byť rozšírený," uviedol prezident Dukly Ingema Martin Burinský.

"Vedenie klubu stále čaká na to, v akom modeli bude fungovať najvyššia súťaž. Veľa sa hovorí o obmedzení počtu legionárov, čo môže výrazne napovedať do skladby nášho kádra. Môžem povedať, že do prvej fázy letnej prípravy, ktorú odštartujeme 13. mája, by malo nastúpiť asi sedemdesiat percent z kádra, ktorý si vybojoval najvyššiu súťaž,“ poznamenal športový riaditeľ klubu Peter Tirpák. Výber nových posíl bude v kompetencii trénera Chdudého.

Pripravuje sa aj zimák

Na účinkovanie v najvyššej súťaži sa pripravuje nielen michalovský káder, ale aj zimný štadión. „Chceme vytvoriť štúdio pre televízne prenosy a pracujeme aj na novom presscentre. Ostatné náležitosti náš štadión spĺňa," prezradil Burinský.

Klub eviduje nemalý záujem o permanentky na sezónu 2019/2020, na ich kúpu si však záujemcovia budú musieť počkať. „My ich zatiaľ nemôžeme predávať, pretože ešte nevieme, aký bude model súťaže. Novinkou je, že v máji by sme chceli vydávať rezervácie na permanentky. Keď budeme vedieť všetko o súťaži, začneme s predajom,“ poznamenal Burinský.

V našej fotogalérii si zaspomínajte na prijatie michalovských hokejistov primátorom a ich stretnutie s fanúšikmi.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

Fotonávrat: Michalovských hokejistov takto milujú fanúšikovia!
11
Galéria
Zdroj: www.hkduklamichalovce.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM