Rôzne

Užite si víkend v Michalovciach a okolí: Prinášame vám tipy na zaujímavé akcie

Poriadne si oddýchnite a načerpajte sily. Aké akcie radíme zažiť tento víkend v Michalovciach a okolí? Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Užite si víkend v Michalovciach a okolí: Prinášame vám tipy na zaujímavé akcie
Zdroj: TASR

Cyklotúra

do 14. 9. 2019, Vinné – okolie Šíravy

Cyklo podujatie začalo už v piatok a pokračovať bude aj v sobotu 14. septembra. Akcia s názvom Po Vihorlatských vrchoch a okolo Zemplínskej šíravy čaká možno aj na vás. Registrácia účastníkov prebieha v obci Vinné, kde sa sústreďujú aj cyklopretekári.

Michalovský oriešok

14. 9. 2019, Park študentov, Michalovce

V Parku študentov bude prvý ročník výstavy Michalovský oriešok 2019. Výstava sa uskutoční pod záštitou mesta Michalovce. Akcia bude otvorená vystúpením kynologického klubu Michalovce, ktorý návštevníkom ukáže rôzne disciplíny (agility, obedience, flyball). Na výstave si zmerajú sily michalovskí psíkovia bez rodokmeňov v niekoľkých kategóriach, ako šteniatká, dorast či dospelé psíky. Pripravených je šesť kategórií a tri súťaže.

Futbal

14. 9. 2019 o 19:00 hod., Mestský futbalový štadión, Michalovce

Fanúšikovia futbalu môžu prísť na zápas domáceho tímu MFK Zemplín Michalovce. Rozdajú si to na trávniku s FK AS Trenčím, ktorý svoj zápas odohrajú 14. septembra 2019 o 19:00 hod. na Mestskom futbalovom štadióne v Michalovciach.

Loli paradička

15. 9. 2019 o 18:00 hod., Kino Centrum, Michalovce

Romantická komédia o láske dvoch „nešťastníkov“ z východného Slovenska. Smiešno-smutný príbeh o nádeji a trpkosti života. Keď sa Milan, jarmočný predavač cukroviniek, dozvie, že Veronka mu ukradla dva turecké medy, pretože bola hladná, zľutuje sa nad ňou a kúpi jej obed. Veronka sa chce Milanovi odvďačiť a ponúkne sa mu za predavačku do stánku.

Na archívnych fotografiách nižšie si vychutnajte letné obrázky zo Šíravy.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Aj takto si môžete vychutnať letnú pohodu na Zemplínskej šírave
27
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM