Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Užitočná informácia pri návšteve michalovského cintorína: Pozrite, čo tam pribudlo

Je tu čas, keď mnoho z nás sa chystá vydať aj na hlavný michalovský cintorín. A možno táto nová info sa zíde i vám...

Ilustračný obrázok k článku Užitočná informácia pri návšteve michalovského cintorína: Pozrite, čo tam pribudlo
1
Galéria
Zdroj: TASR

Ako sme vás už pred časom na našom spravodajskom portáli informovali, od leta je na mestskom cintoríne na Kollárovej ulici umiestnený sviečkomat, ktorý je postavený hneď pri Dome smútku. Nová info však je, že v týchto dňoch bol umiestnený na danom cintoríne ešte jeden ďalší sviečkomat. Viete, kde ho nájdete?

Už sú dva

Ako zverejnila michalovská radnica, nový sviečkomat, ktorý bol umiestnený na hlavný mestský cintorín, nájdete na Murgašovej ulici. K dispozícii v ňom je na zakúpenie veľký kahanec s náplňou, malý kahanec s náplňou a tri rôzne druhy parafinovaných náplní. Produkty, ktoré sviečkomat ponúka, sa v ňom dajú kúpiť kedykoľvek bez obmedzenia a bez otváracich hodín.

Aj návod

Na sviečkomate nájdete aj návod na použitie, kde sa dozviete, ako si vybraný tovar môžete zakúpiť. Najskôr je potrebné si vybrať, či máte záujem len o náplň alebo o kahanec s náplňou. Ak je vami zvolená možnosť dostupná, vhodíte mince a potom vám už zo zariadenia výjde zakúpený produkt.

„Najprv som bol zmätený, ale prečítal som si návod a vybral som si kahanec. Nie je to zložité,“ opísal nám Július, ktorý si pochvaľuje najmä to, že ak zabudne sviečku, nemusí sa vracať späť do obchodu.

Viacerí si ešte nový sviečkomat nestihli všimnúť. „Sviečkomat som videla ešte v lete, nevedela som, že pribudol už aj ďalší. Určite je to praktické, pretože cintorín je veľký, takže vítam, že nie je iba pri hlavnom vstupe, ale aj pri ďalšom,“ povedala nám Jana.

Ako nový sviečkomat na michalovskom cintoríne vyzerá si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Pozrite si ho na FOTO: Na cintoríne v Michalovciach pribudol ďalší sviečkomat
1
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM