Veronika Ondo-Cholewová Samospráva Futbal

V areáli futbalového štadióna plánujú ďalšiu obnovu: Aha, čo sa chystá...

Mesto Michalovce prezradilo, že má v pláne ďalšiu obnovu v areáli futbalového štadióna. Pozrite si, čo sa konkrétne chystá...

Ilustračný obrázok k článku V areáli futbalového štadióna plánujú ďalšiu obnovu: Aha, čo sa chystá...
Zdroj: TASR

Futbalový štadión v Michalovciach má za sebou nedávnu rekonštrukciu, počas ktorej pribudol vyhrievaný trávnik či nový turniketový a kamerový systém. Michalovská radnica prezradila, že chce v obnove v rámci areálu futbalového štadióna ďalej pokračovať.

Chystá totiž práce, ktoré sa majú týkať hľadiska tribúny A michalovského futbalového štadióna. V pláne je tiež oprava strechy prevádzkovej budovy futbalového štadióna. Ako ďalej radnica zverejnila, dôjsť má aj k prácam ohľadne balkónov na spomínanej budove.

Mestský futbalový štadión má na sedenie 4 440 miest, ktoré sú rozmiestnené na viacerých tribúnach. Ako sme už spomenuli, v pláne je obnova hľadiska tribúny A, kde by mala byť urobená demontáž plastových sedačiek, montáž zábradlia, či ďalšie konštrukčné a stavebné práce. Pribudnúť má aj pult pre novinárov.

Ohľadom chystanej obnovy strechy a balkónov v prevádzkovej budove je v pláne búranie dlažieb, odstránenie starej izolácie, nové stierky, montáž podláh, klampiarské práce, ale aj demontáž a spätná montáž bleskozvodu vrátane doplnenia poškodeného materiálu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM