Šport Iné športy

V Michalovciach bude rušno: Nočný beh v uliciach mesta

V centre Michaloviec bude v noci rušno. Už čoskoro námestím a ulicami mesta pobeží množstvo bežcov.

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach bude rušno: Nočný beh v uliciach mesta
Zdroj: TASR

V Michalovciach sa uskutoční 25. novembra XXIV. ročník Behu o štít mesta. Pridá sa k tomu aj Beh Ivana Pšenka. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Štart nočného behu bude v piatok 25. novembra o 18. hodine. Usporiadateľom pretekov je mesto Michalovce, Atletický klub Michalovce a Základná škola na Ul. Jána Amosa Komenského 1.

Ešte pred začiatkom veľkého nočného behu sa uskutoční detský beh so začiatkom o 13. hodine, kde úspešní malí bežci dostanú diplomy s medailami. Pre všetkých je pripravená aj športová šatka. Súťažiť sa bude v desiatich vekových kategóriách chlapcov a dievčat do 17 rokov. Žiaci základných a stredných škôl štartujú v sprievode rodiča alebo pedagogického dozoru. Deti môžete prihlásiť online na www.bosm.preteky.com – štartovné je zdarma.

Na nočný beh sa môžete taktiež registrovať online na www.bosm.preteky.com, pričom usporiadateľ zverejnil, že online registrácia dospelých bude ukončená štvrtok 24. novembra o 18. hodine alebo pri dosiahnutí limitu 150 účastníkov hlavného behu. Prihlásiť sa bude dať aj v deň pretekov pri prezentácii, teda od 15:30 do 17:30

Bežať sa bude od Mestského úradu v Michalovciach, kde bude nielen štart, ale i cieľ. Od námestia účastníci pobežia k Štefanikovej ulici a späť. Dĺžka trate bude zodpovedať 4 veľkým okruhom, a to v rozsahu 7600 metrov. Športovci budú rozdelení podľa pohlavia a veku do niekoľkých kategórií, v ktorých budú medzi sebou súperiť o víťazstvo. „Každý účastník obdrží poukaz na spoločné pohostenie a multifunkčnú bežeckú čiapku,“ zverejnili organizátori. Okrem toho sú pre víťazov pripravené finančné odmeny.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM