Veronika Ondo-Cholewová Kultúra

V Michalovciach oslávime Deň matiek: Odznejú hity Karola Duchoňa

Deň matiek oslávime aj v metropole Zemplína. Pri príležitosti tohto sviatku všetkých mám si mesto Michalovce pripravilo zaujímavé podujatie.

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach oslávime Deň matiek: Odznejú hity Karola Duchoňa
Zdroj: TASR

Deň matiek oslávime aj tento rok v Michalovciach kultúrnym podujatím. Na túto akciu prídu mamičky i babičky pozdraviť aj zástupcovia vedenia mesta.

Poďakovanie matkám

Druhá májová nedeľa už tradične patrí všetkým mamám. Tento rok si Deň matiek pripomenieme v nedeľu 14. mája, preto sa mesto Michalovce rozhodlo poďakovať všetkým mamám 15. mája o 16. hodine v Mestskom kultúrnom stredisku v Michalovciach (MsKS). Deň matiek je špeciálny čas povedať matkám, ako ich mate radi, čo pre vás znamenajú a vyjadriť im vďačnosť za všetko, čo pre vás urobili.

V Michalovciach pripravujú špeciálne poďakovanie. Ženy – matky chcú potešiť kultúrnym zážitkom v podobe hudby. „Vo veľkej sále MsKS vystúpi hudobné trio Ľuda Kuruca, ktoré odohrá everygreeny Karola Duchoňa,“ informovala michalovská radnica.

Nasledovník Duchoňa

Ľudo Kuruc, ktorý v Michalovciacj vystúpi so svojím triom, je spevák a sólista Big Bandu G.Broma. Jeho repertoár pozostáva z pop – soulu, swingu a jazzových balád prevažne od T. Jonesa, R. Charlesa, J. Browna a F. Sinatru a taktiež vlastnej tvorby. Má za sebou množstvo vystúpení na domácej pôde aj v zahraničí, vrátane USA, Južnej Ameriky, Ázie a takmer celej Európy.

V Michalovciach si budete môcť v jeho podaní vypočuť piesne Karola Duchoňa. Na jednej súťaži bol Ľudovít Kuruc vyhlásený ako najlepší nasledovník Duchoňa, preto sa určite je na čo tešiť.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM