Šport Iné športy

V Michalovciach rastú veľké plavecké talenty: Na majstrovstvách získali niekoľko medailí, FOTO

V našom meste máme talentovaných plavcov. Podarilo sa im uspieť na Majstrovstvách SR v plávaní seniorov, ktoré boli zároveň Majstrovstvami SR Open.

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach rastú veľké plavecké talenty: Na majstrovstvách získali niekoľko medailí, FOTO
4
Galéria
Zdroj: Plavecký klub Orca Michalovce

V Žiline sa uskutočnili Majstrovstvá Slovenskej republiky v plávaní seniorov, ktoré sú zároveň Majstrovstvami SR Open. Zúčastnil sa ho so svojimi zverencami aj michalovský plavecký klub Orca.

Gajdoš majstrom

Dávid Gajdoš sa stal ako prvý v plaveckom klube ORCA Majstrom SR v kategórii Senior a zároveň aj Majstrom SR Open v disciplíne 100m prsia. Vicemajstrom SR sa stal v disciplíne 50m prsia a na stupeň víťazov sa postavil na 3.mieste v disciplíne 200 m prsia.

Úspešný bol aj Jakub Kozák. Ako starší junior sa preplával až dvakrát do A finále, kde doplával na 7. miesto 50m znak a 8.miesto 100m znak.

Úspešné plavkyne

Medzi úspešnými športovcami v plávaní máme v Michalovciach aj dievčenské zastúpenie. Marína Marcinová sa stala Majsterkou SR v disciplíne 200m motýlik a Vicemajsterkou SR v disciplíne 100m motýlik.

Nina Pirčová doplávala na 4.miesto 100m prsia. Dievčenská štafeta 4×100m polohové preteky si vyplávala fantastické 6.miesto v zložení Nina Pirčová, Miriama Šimonová, Marína Marcinová a Ivana Sabolová

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Spomínate si? Plavecký klub Orca Michalovce bol úspešný na majstrovstvách
4
Galéria
Zdroj: Plavecký klub Orca Michalovce

Foto: Plavecký klub Orca Michalovce

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM