Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

V Michalovciach sa chystá veľký farmársky deň! Aha, čo všetko vás čaká

Lákavé podujatie venované farme a všetkému čo s ňou súvisí. Už o pár dní sa Park študentov v Michalovciach zmení na jednu veľkú farmu s kopou dobrej zábavy.

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach sa chystá veľký farmársky deň! Aha, čo všetko vás čaká
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V Michalovciach sa v Parku študentov 19. mája od 9:00 hod. uskutoční 3. ročník Farmárskeho dňa. Uvidíte poľnohospodárov, ktorí prinesú kombajny, traktory, živé zvieratá, ale aj mnoho iného.

Požehnanie plodov

Farmárska sobota odštartuje ráno o 9:30 hod. tradičným požehnaním plodov našej zeme a techniky našich farmárov, nech sa im vydarí úroda a nech je odmenená poctivá práca. Slávnosť požehnania bude celebrovaťThLic. František Puci, protopresbyter – Gréckokatolícka eparchia Michalovce.

Na svoje vystúpenia vás pozýva folklórny súbor Jurošík z Michaloviec, ktorý vám vo svojom vyše hodinovom programe predstaví spevácku, tanečnú aj hudobnú nádielku folklóru. Ich vystúpenie začne o 15:00 hod.

Príde aj Ander z Košíc

V hlavnom programe ďalej vystúpia skupina Ščamba a ľudový rozprávač Ander z Košíc. Spoločné dvojhodinové vystúpenie začne podvečer o 18:00 hod.

Ďalej uvidíte Kynologickú revue prezentuje Kynologický klub pre SPoŠ michalovce, ktorý vám od 13:00 hod. predvedie rôzne plemená psov aj nácviky psovodov.

V rámci celodennej aktivity budú pripravené kone a jazdenie na koníkoch, kombajny a traktory. Chýbať nebude skákací hrad, kolotoče, sladké pukance, cukrová vata a pod. Celý deň vás taktiež bude sprevádzať hudba, súťaže, ochutnávky, prehliadka poľnohospodárskej techniky, zábava pre deti a rodiny, piknik a samozrejme dobré jedlo a nápoje.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM