Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

V Michalovciach zavládne vianočná atmosféra: Kedy sa rozsvieti stromček a ďalšia výzdoba?

Nezameniteľnú atmosféru blížiaceho sa adventu dotvorí aj vianočná výzdoba, ktorá sa už v týchto dňoch v Michalovciach inštaluje. Kedy ju rozsvietia?

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach zavládne vianočná atmosféra: Kedy sa rozsvieti stromček a ďalšia výzdoba?
Zdroj: Dnes24.sk

Rozsvietenie vianočnej výzdoby vrátane stromčeka v meste Michalovce sa už blíži. Ak nechcete zmeškať túto chvíľu, poznačte si už teraz radšej do kalendára dátum 6. december 2017.

Naplánované rozsvietenie

Ako sme vás v nedávnom článku informovali, v Michalovciach začali s rozmiestňovaním vianočnej výzdoby, ktorú v decembri rozsvietia. Okrem tradičných prvkov výzdoby, na ktoré si obyvatelia Michaloviec už zvykli, pribudnú aj nové, ktoré taktiež dotvoria tú pravú atmosféru Vianoc. Podľa informácií z radnice jeden z nich na Námestí slobody ľudia určite neprehliadnu.

„Rozsvietenie vianočnej výzdoby, vrátane vianočného stromčeka, je naplánované na 6. decembra o 17:00 hod,“ informovala náš spravodajský portál Michalovce 24 hovorkyňa mesta Iveta Palečková.

Stromček bude z Michaloviec

Okrem rozžiareného námestia ľudí poteší aj príchod Mikuláša. Deti sa môžu tak ako každý rok tešiť na balíčky s cukrovinkami, ale aj na mikulášske vystúpenie. A pochutnať sa bude dať i na dobrotách v stánkoch pri vianočnom stromčeku.

„Vianočný stromček zatiaľ vybraný nemáme, ponúk je viacero, ale určite vieme, že stromček bude z nášho mesta,“ doplnila I. Palečková.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM