Rôzne

V Michalovciach zažijeme zaujímavosť: Knižná zóna bez peňazí!

V meste Michalovce sa už o niekoľko dní uskutoční zaujímavé podujatie. Knižná zóna bez peňazí môže zlákať aj vás. O čo ide?

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach zažijeme zaujímavosť: Knižná zóna bez peňazí!
Zdroj: Dnes24.sk

V našom meste si už o niekoľko dní môžete zájsť na Knižnú zónu bez peňazí. Uskutoční sa v sobotu 23. marca od 9:00 do 17:00 hod. vo Freedome na Námestí osloboditeľov 80 v Michalovciach. A budú na nej dostupné nielen knihy.

Nájdite si knihu

Máte doma veľa prečítaných kníh, ktoré nemáte už kde ukladať? Radi by ste uvoľnili miesto pre nové knihy alebo chcete urobiť radosť svojou knihou niekomu inému? Čítali ste dobrú knihu a chceli by ste ju darovať niekomu, koho by príbeh z nej potešil, obohatil, nasmeroval, či nejakým spôsobom ovplyvnil? Darujte knihu počas knižnej zóny!

Chceli by ste si nájsť zaujímavú knihu a neprekáža vám, že ju už niekto čítal? Príďte si pohľadať pre seba, či pre svojich blízkych… Vyberte si na spomínanej sobotnej burze v Michalovciach. A to zdarma!

Aj platne či DVD

„Môžete priniesť aj LP platne, CD, DVD nosiče a PC hry. Zachovalé a použiteľné! Organizátori si vyhradzujú právo neprevziať zničené, veľmi poškodené knihy, LP platne, CD, DVD nosiče, PC hry a iné veci, ktoré nepatria do tejto knižnej zóny,“ upozornili kompetentní.

Organizátori ďalej zverejnili, že spomínané veci, ktoré si počas zóny nenájdu nový domov budú venované školám, knižniciam, vzdelávacím inštitúciám a podobne.

V Michalovciach ste pred časom mohli zažiť aj Zónu bez peňazí. Pozrite si v našej fotogalérii z nej zábery.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

V OBRAZOCH: Ľudia v našom meste si medzi sebou menili veci
5
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM