Rôzne

V michalovskej radnici bolo veselo: Odovzdali kolobežku, bicykel aj skejtbord, FOTO

666 rodín s deťmi sa zapojilo do súťaže, z ktorej si niektorí odniesli z Mestského úradu v Michalovciach horský bicykel, kolobežku a skejtbord.

Ilustračný obrázok k článku V michalovskej radnici bolo veselo: Odovzdali kolobežku, bicykel aj skejtbord, FOTO
8
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Zemplínska oblastná organizácia cestovného ruchu (ZOOCR) v súčasnosti združuje 25 členov. Medzi jej hlavné priority patrí rozvoj a podpora cestovného ruchu v destinácii dolný Zemplín. V roku 2019 zorganizovala už siedmy ročník turistickej súťaže Kráčaj s rodinou dolným Zemplínom.

Stovky rodín

Ako zverejnilo mesto, do súťaže sa zapojilo 666 rodín s deťmi. Cieľom aktivity bolo spoznávať kultúrne a historické pamiatky, ale predovšetkým nádhernú prírodu, keďže dolný Zemplín poskytuje množstvo atraktívnych miest.

„Niekedy nepoznáme vlastný región, kde možno prežijeme celý život, a práve preto to bola hlavná idea súťaže,“ informovala Iveta Pazičová z informačnej kancelárie mesta Michalovce.

Odovzdanie cien

Podmienkou účasti bola návšteva známych, ale aj neznámych turistických miest počas leta, zdokumentovanie a odovzdanie formulára.

Žrebovanie sa uskutočnilo nedávno pri príležitosti Svetového dňa cestovného ruchu. Predseda predstavenstva, Viliam Zahorčák, odovzdal prvé tri ceny – horský bicykel, kolobežku a skejtbord detským výhercom z Trebišova a Bratislavy.

Pozrite si nižšie aj fotogalériu.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Turisti dostali svoje ceny
8
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM