Rôzne

V našom meste uvidíme výjav, aký sme tu ešte nemali: Dinosaury v Michalovciach!

Nechať si to ujsť - najmä ak máte v rodine malé deti - by bola škoda. V Michalovciach totiž budete môcť na vlastné oči vidieť výjav, aký sme tu ešte nemali. V našom meste sa ocitnú dinosaury. A to ešte nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku V našom meste uvidíme výjav, aký sme tu ešte nemali: Dinosaury v Michalovciach!
Zdroj: TASR

V Michalovciach sa totiž pre deti pripravuje parádna oslava ich sviatku. Dinosaury, exotické zvieratá, plazy… Všetko budete môcť vidieť na vlastné oči.

Dinosaury v Michalovciach

Jedinečný Medzinárodný deň detí sa pripravuje pod záštitou primátora Viliama Zahorčáka. V Mestskej športovej hale vo vestibule 31. mája a 1. júna na vás čaká prehliadka nie iba exotických zvierat, ktoré do Michaloviec prinesie košická zoo. Nebude chýbať ani odborný výklad zamestnancov zoologickej záhrady. To však nie je všetko. „V spolupráci s Dinoparkom Košice sme pre vás pripravili expozíciu modelov dinosaurov a zaujímavú výstavu skamenelín,“ zverejnila radnica Michaloviec.

So zvieratkami na rukách

K dispozícii bude aj profesionálny fotograf, ktorý môže odfotiť detičky s hadom, inými zvieraťom, či s dinosaurami. Deti si dokonca budú môcť zvieratá zobrať na ruky a viac ich spoznať. Súčasťou výstavy bude aj malá expozícia skamenelín dávnych tvorov a minerálov. Dinosaury budú v Michalovciach od utorka 31. mája do stredy 1. júna a to v čase o 8 – 18. hodiny. Súčasťou akcie Mesto deťom je aj kultúrny program a premietanie filmu o dinosaurom mláďatku. Vstup je voľný.

Môže vás zaujímať:

Odvážny nápad michalovskej radnice: V meste ešte nemáme zoo!

V Michalovciach spoja obyvateľov celého sídliska: Bytovkárov čaká veľký deň

FOTOREPORTÁŽ: Michalovský park sa zmenil na jednu veľkú farmu

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM