Veronika Ondo-Cholewová Správy

V novej michalovskej nemocnici zaznamenali krádeže: K takémuto kroku sa rozhodli pristúpiť!

Nová michalovská nemocnica informovala, že zaznamenala niekoľko prípadov krádeží predmetov z jej priestorov. K takémuto opatreniu sa rozhodla pristúpiť.

Ilustračný obrázok k článku V novej michalovskej nemocnici zaznamenali krádeže: K takémuto kroku sa rozhodli pristúpiť!
Zdroj: Svet zdravia

Nemocnica novej generácie vyrastala v Michalovciach posledného vyše dva a pol roka. Slávnostne ju otvorili 21. novembra 2017. Je to prvá všeobecná nemocnica, ktorú postavili na Slovensku po takmer 30 rokoch a je súčasťou siete nemocníc Svet zdravia.

Ako však informovala náš spravodajský portál Jana Fedáková, špecialista pre externú a internú komunikáciu zo spoločnosti Svet zdravia, v novej michalovskej nemocnici už stihli zaznamenať niekoľko prípadov krádeží.

„Nemocničný personál zaznamenal niekoľko prípadov drobných krádeží predmetov z našej nemocnice, išlo napríklad o televízne ovládače. Samozrejme, izby sú dnes opäť v plnom štandarde a chýbajúce predmety personál doplnil,“ povedala Fedáková.

Tá zároveň pre Michalovce 24 dodala, že predpokladajú, že predmety z nemocnice odcudzili rodinní príslušníci či známi, ktorí prišli navštíviť pacientov.

Fedáková informovala, že v novej michalovskej nemocnici sa rozhodli zaviesť obmedzenie týkajúce sa návštev. „Po týchto skúsenostiach sme obmedzili počet návštev, jedného pacienta môžu prísť navštíviť maximálne tri osoby. Manažérky klastra alebo službukonajúce sestry budú početné návštevy na toto nové nariadenie upozorňovať,“ doplnila.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM