Rôzne

V novom týždni sa v Michalovciach uskutočnia aj rôzne akcie: Výber tých NAJ

Je tu nový týždeň a v jeho úvode si môžete bližšie preštudovať viaceré podujatia, ktoré sú naplánované v Michalovciach. Tieto sme vybrali za tie naj...

Ilustračný obrázok k článku V novom týždni sa v Michalovciach uskutočnia aj rôzne akcie: Výber tých NAJ
Zdroj: TASR

Motivačná prednáška

13. 2. 2019 o 18:00 hod., Zlatý býk, Michalovce

V Michalovciach možete ísť na motivačnú prednášku Pavla „Hirax“ Baričáka. Autor úspešných kníh sa vo svojej prednáške zameria na vzťahy, strachy, prítomný okamih, sebaprijatie a pod. Začiatok prednášky bude o 18:00 hod. v Zlatom býkovi.

Cesta na Mars

15. 2. 2019 o 17:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Hvezdáreň v Michalovciach pozýva na prednášku s témou Cesta na Mars. Prednášať bude RNDr. Igor Parnahaj, PhD – samostatný odborný pracovník – astronóm. Na podujatie je vstup voľný.

Koncert

15. 2. 2019 o 20:30 hod., Freedom, Michalovce

V Michalovciach vystúpi Chris Ellys. Sólo umelec získal ocenenie Top Fan Band 2016 na hudobných cenách Tootoot a ako Objav roka 2016 bol nominovaný na domácich Radio_Head Awards. Vypočuť si ho môžete 15. 2. 2019 o 20:30 hod. vo Freedome.

Umenie vraždy

17. 2. 2019 o 18:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Súčasná hra amerického autora Joa DiPietra nás zavedie do výstredného umeleckého sveta, v ktorom je v mene umenia dovolené čokoľvek. Komediálny thriller plný zvratov, humoru a nečakaných situácií nie náhodou pripomína detektívku, v ktorej nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá. Toto všetko vám prinesie divadelné predstavenie Umenie vraždy.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Ak sa chcete dobre naladiť na nový týždeň, pozrite si nižšie vo videu ples Pstruhov Slovenského raja. O dobrú náladu z neho budete mať postarané :)

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM