Rôzne

V očkovacej LOTÉRII vyhrala Zemplínčanka Jarmila: Prečítajte si jej prvú reakciu

V očkovacej lotérii vyžrebovali ženu z nášho regiónu. Tešila sa Jarmila.

Ilustračný obrázok k článku V očkovacej LOTÉRII vyhrala Zemplínčanka Jarmila: Prečítajte si jej prvú reakciu
Zdroj: Reprofoto RTVS

Štátna lotéria Byť zdravý je výhra má za sebou siedmu časť. V priamom prenose RTVS sa dočkalo 101-tisíce eur päť šťastných výhercov. Po siedmykrát sa sa v nedeľu žrebovali súťažiaci v lotérii, ktorú má pod palcom ministerstvo financií. Kto sa tentoraz radoval z vysokých súm?

Správy sveta

Lotéria s osobnosťami

Každú nedeľu večer je v hlavnom vysielacom čase vysielaný živý prenos, ktorý moderuje Vera Wisterová a Marcel Forgáč. Štátna lotéria sa stala hitom sledovanosti, aj keď Zábavná šou dostáva každým týždňom grády, čo sa potvrdilo aj tento večer.

Do šou prišli také známe osobnosti ako bývalý hokejový brankár Ján Lašák či herečka Lujza Garajová-Schrameková alebo jej kolega Vladimír Kobielsky. Tí žrebovali z osudie, kde sú státisíce lístkov zaočkovaných Slovákov.

Zo Zemplína

Vyhrala Zemplínčanka

Medzi poslednými výherkyňami bola žena z obce na opačnom kúte Slovenska. Opačný kút to bol len pre tých, čo žrebovali. Pre nás Zemplínčanov rozhodne nie! A aké meno zaznelo pri žrebovaní?

Pani Jarmila zo Suchého (okres Michalovce).

„Vôbec som to nečakala,“ povedala Jarmila v priamom prenose. ,,Pretože som ešte nikdy v živote nič nevyhrala,„ dodala. "Ďakujem ešte raz pekne všetkým,“ aj my za našu redakciu blahoželáme!

Prečítajte si, aké reakcia potom nasledovali v tomto ČLÁNKU!

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM