Veronika Ondo-Cholewová Šport

V okolí Hrádku sa chystá vskutku pekné podujatie: Zúčastniť sa môžu celé rodiny

V okolí Hrádku v Michalovciach sa už o niekoľko dní uskutoční naozaj pekné podujatie. Ak máte chuť, môžete sa pridať aj vy, dokonca celá vaša rodina.

Ilustračný obrázok k článku V okolí Hrádku sa chystá vskutku pekné podujatie: Zúčastniť sa môžu celé rodiny
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V našom meste privítame jar športovým podujatím Jarný beh Michalovčanov. Štvrtý ročník tejto akcie sa uskutoční už v sobotu 17. marca so začiatkom o 10:30 hod. pri Gymnáziu Pavla Horova v Michalovciach.

Pre celé rodiny

Atletický klub v spolupráci s partnermi, Gymnáziom Pavla Horova a mestom Michalovce, organizuje 17. marca štvrtý ročník Jarného behu Michalovčanov. Obyvateľov prebudí po zime príjemný beh v okolí Hrádku. Bežecké podujatie je učené pre širokú verejnosť.

Počas víkendu sa na bežeckej trati stretnú nielen profesionálni bežci, ale predovšetkým všetci tí, ktorí majú radi pohyb a rekreačný beh. Do 4. ročníka Jarného behu Michalovčanov sa môžu zapojiť nielen jednotlivci, ale aj manželské páry, súrodenci a celé rodiny.

Bude aj tombola

Trasa povedie od Gymnázia Pavla Horova po Ul. Hviezdoslavovej a naspäť. Celková vzdialenosť, ktorú musia účastníci odbehnúť bude 2800 metrov. Okrem dobrého pocitu zo zabehnutých kilometrov je pre účastníkov pripravené aj niečo navyše.

Každý pretekár dostane po dobehnutí účastnícku medailu a všetci štartujúci budú zaradení do tomboly. Súčasťou jarného behu bude aj vyhodnotenie detskej bežeckej ligy za rok 2017.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM