Krimi

V okrese Michalovce došlo k dopravnej nehode: FOTKY z miesta nešťastia!

Muži zákona informovali, že v Michalovskom okrese došlo k nehode osobného auta značky Renault Clio. Prinášame aj zábery z miesta.

Ilustračný obrázok k článku V okrese Michalovce došlo k dopravnej nehode: FOTKY z miesta nešťastia!
3
Galéria

„V utorok (2.10.) okolo 13. hodiny 23–ročný vodič z okresu Michalovce, ktorý s osobným motorovým vozidlom zn. Renault Clio smeroval od križovatky obcí Pavlovce nad Uhom – Bajany – Veľké Kapušany na obec Bajany (okr. Michalovce), pri prejazde pravotočivou zákrutou pravdepodobne dostal s vozidlom šmyk, v dôsledku ktorého zišiel s autom do priekopy, a narazil do telefónneho stĺpa, ktorý poškodil. Po náraze vymrštilo vozidlo naspäť na cestu, kde ostalo stáť prevrátené na boku,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Tá zároveň dodala, že pri dopravnej nehode vodič zranenia neutrpel, jeho spolujazdec podľa predbežnej lekárskej správy utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie.

„Vodič alkohol pred jazdou nepil. Predbežná škoda na vozidle bola vyčíslená na 6 000 eur, škoda na telefónnom stĺpe na 100 eur. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ uviedla Ivanová.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť zábery z miesta nehody.

V Michalovskom okrese sa stala nehoda: Prinášame zábery z miesta!
3
Galéria

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM