Krimi

V okrese Michalovce došlo k nehode: Čelná zrážka auta a motorky

Muži zákona informovali, že v katastri obce Bracovce (okr. Michalovce) sa stala dopravná nehoda.

Ilustračný obrázok k článku V okrese Michalovce došlo k nehode: Čelná zrážka auta a motorky
2
Galéria

Krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová informovala, že včera (8.8.) krátko po 20.30 hodine došlo v katastri obce Bracovce k dopravnej nehode.

„Podľa doterajších zistení iba 17-ročný vodič, ktorý s vozidlom zn. Škoda Octavia smeroval na obec Ložín, pravdepodobne z dôvodu nevenovania sa plne vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke, nedal pri odbočovaní vľavo prednosť oproti idúcemu 41-ročnému motocyklistovi, následkom čoho došlo k čelnej zrážke vozidla a motocykla. Motocyklistu po zrážke prehodilo cez vozidlo a dopadol na vozovku,“ uviedla Ivanová.

Krajská policajná hovorkyňa dodala, že vodič motocykla aj vozidla boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Doplnila, že dychovej skúške bola podrobená aj osoba určená ako spolujazdec, keďže vodič mal iba 17 rokov.

„Motocyklista bol po nehode prevezený do nemocnice a podľa predbežnej lekárskej správy utrpel ľahké zranenia, iné osoby sa nezranili. Predbežná celková škoda bola vyčíslená na 6 000 eur. Vodičovi vozidla bol na mieste zadržaný vodičský preukaz a zakázaná ďalšia jazda,“ uviedla Ivanová. Dodala, že presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť zábery z miesta nehody.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Neďaleko Michaloviec sa stala dopravná nehoda: FOTKY z miesta
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM