Alexandra Kolínská Krimi

Vážna nehoda pri Michalovciach: Vodič (51) nedal prednosť motorkárovi (27), vrtuľník v akcii! FOTO

Neďaleko Michaloviec sa odohrala vážna dopravná nehoda. Podľa polície vodič (51) nedal prednosť mladíkovi (27) na motorke, ktorý sa pri nehode ťažko zranil. Zranenému prisiel na pomoc vrtuľník.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda pri Michalovciach: Vodič (51) nedal prednosť motorkárovi (27), vrtuľník v akcii! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

V pondelok 8.6.2015 okolo 12:45 hodine došlo podľa polície medzi obcami Drahňov a Vojany v okrese Michalovce k dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom značky Citroen, ktoré viedol muž (51) z okresu Košice-okolie a motocyklom značky Yamaha, ktoré viedol mladík (27) z Trebišovského okresu.

„Vodič osobného auta viedol vozidlo po ceste v smere od obce Drahňov, označenej ako vedľajšia cesta, kde odbočoval vľavo na hlavnú cestu v smere na obec Vojany, pričom nedal prednosť v jazde motocyklu idúcemu po hlavnej ceste, následkom čoho došlo k zrážke vozidiel,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Po zrážke motocyklista s motocyklom vošiel do priekopy. Pri dopravnej nehode utrpel motocyklista ťažké zranenia. Obaja vodiči boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Na vozidle a motocykli vznikla celková škoda 4 000 eur. Vodičovi osobného motorového vozidla bol na mieste nehody zadržaný vodičský preukaz,“ dodala Mésarová.

Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári. „Pri obci Drahov zasahovala naša posádka z Košíc, ktorá ošetrila motocyklistu. Pri prílete vrtuľníka bol muž pri vedomí, utrpel poranenia hornej končatiny a oboch dolných končatín. Po poskytnutí neodkladnej zdravotnej starostlivosti na mieste nehody ho preložili na palubu vrtuľníka a previezli do nemocnice v Košiciach, kde ho odovzdali lekárom Kliniky úrazovej chirurgie.,“ informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Turočeková.

Udalosť na mieste prevzali muži zákona v Michalovciach, ktorý v danej veci začali trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví.

FOTO: Pri nehode neďaleko Michaloviec skončil motorkár (27) s ťažkými zraneniamI
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM