Zuzana Ročeňová Krimi

Vážna nehoda v Michalovciach: Mladý motorkár sa zrazil s peugeotom, je ťažko zranený!

V Michalovciach došlo k vážnej búračke. Pri dopravnej nehode sa ťažko zranil motorkár (20), ktorý podľa polície jazdil bez vodičáku a v čase uloženia zákazu viesť motorové vozidlo.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda v Michalovciach: Mladý motorkár sa zrazil s peugeotom, je ťažko zranený!
Zdroj: Policajný zbor SR

Účastníkom nehody v Michalovciach bol motorkách (20) na Honde a Michalovčanka (54) na aute značky Peugeot. K búračke došlo vo štvrtok krátko po pol desiatej večer, v smere od mesta na obec Lastomír. Podľa polície vodička pri vychádzaní z parkoviska odbočovala vľavo smerom do mesta a nedala prednosť oproti idúcej motorke, pričom došlo k zrážke.

„Pri zrážke s vozidlom motocyklista utrpel ťažké zranenie s dobou liečenia cca 3 mesiace, bol rýchlou zdravotnou službou prevezený na ošetrenie do nemocnice. Požitie alkoholu u vodičov nebolo zistené,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó. Na aute a motorke vznikla celková škoda 1 500 eur.

Zaujímavosťou je, že mladík, podľa polície jazdil bez príslušného vodičského oprávnenia a v čase uloženého zákazu činnosti viesť motorové vozidlá. „Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania, mladému motocyklistovi hrozí obvinenie z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia,“ doplnil Szabó.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM