VOCH Správy

Večerné Michalovce prirovnali čitatelia k Dubaju aj k mestu duchov, VIDEO

Ako to žije piatkový večer v meste? Niektorým pripomína mesto duchov, iným Dubaj.

Zdroj: Dnes24.sk

Ako trávia piatkový večer Michalovčania? To sa nám zistiť síce nepodarilo, ale isté je, že v centre mesta ich veľa nie je a rátať by sa ich dalo na jednej ruke.

Kde sú tie časy, keď mesto naozaj žilo? Pýtajú sa asi všetky generácie, ktoré Michalovce zažili naozaj v inom svetle.

Dana hneď reagovala na náš živý prenos na facebooku Michalovce 24. „Mesto duchov.“ Naša čitateľka Slavomíra si však myslí, že sa to v lete zmení.

„Ale tam je rušno ako v Dubaji,“ zažartovala Marcela. Podľa Jozefa už v meste nie je ani pes: „Zdochol pes.. ani psa nenájdeš v meste.“ Nedá nám nespomenúť, že psov sme síce nevideli, ale v meste boli túlavé mačky.

Viera dodala, že je to smutné: „Vyzerá ako vymreté mesto, ani jedna živá duša.“ Aj Slávka sa pridala, že je to smutný pohľad, niekedy to bolo podľa nej mesto plné života, mládeže. Peter komentoval, že za starých čias to takto nebolo.

Maroš však našu redakciu upozornil, kam máme ísť nabudúce nakrúcať video: „To treba ísť po krčmách natáčať a nie do ulíc.“

A na záver anketa, ktorú berte so štipkou humoru. Vybrali sme vaše príspevky a vytvorili z nich možnosti. Vyberte si a zahlasujte.

Čo vám pripomínajú Michalovce?

Dubaj 15.6%
Mesto duchov 10.2%
Mŕtve mesto 28.1%

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM