Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Veľká noc v Michalovciach: Výnimočnú atmosféru podčiarkuje aj kraslicový strom, FOTO

Michalovce si aj tohto roku dali záležať a pripravili peknú výzdobu. Centrum dýcha veľkonočnou atmosférou. Presvedčte sa sami.

Ilustračný obrázok k článku Veľká noc v Michalovciach: Výnimočnú atmosféru podčiarkuje aj kraslicový strom, FOTO
6
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Ak si chcete oddýchnuť po náročnom dni, nemusíte chodiť ďaleko. K tomu, aby ste prišli na iné myšlienky, sa stačí prejsť ulicami nášho mesta, ktoré žiaria farbami. Michalovské centrum dýcha v týchto dňoch výnimočnou atmosférou veľkonočných sviatkov.

Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach s príchodom jari a veľkonočných sviatkov pripravilo nielen pre obyvateľov mesta, ale aj návštevníkov milé prekvapenie. „Pri prechádzke centrom mesta upúta kraslicový strom vyzdobený stovkami kraslíc a dve kamenné fontány vyzdobené čečinou, kraslicami a jarnými kvetmi,“ zverejnilo mesto.

To však nie je všetko. Upútať vás môže aj nová dekorácia umiestená priamo na námestí. „Novinkou je hniezdo plné vajíčok, ktoré je pri Fontáne lásky,“ priblížilo mesto. Ako ďalej z mesta informovali, aj tento rok sa do projektu zapojili žiaci materských a základných škôl vytvorením kraslíc.

Pozrite si niekoľko záberov v našej fotogalérii. Ak máte aj vy pekné fotografie z veľkonočných Michaloviec, podeľte sa o ne s nami mailom na cholewova@global24.sk alebo v správe na našej facebookovej stránke.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

V OBRAZOCH: Michalovce rozkvitli do veľkonočnej krásy
6
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM