Aktualizované Krimi

Veľká pátracia akcia: Hľadaného muža sa nájsť nepodarilo

Sedem záchranárov Horskej záchrannej služby (HZS) pomáhalo v utorok 21. apríla pri policajnej pátracej akcii v meste Veľké Kapušany v okrese Michalovce.

Ilustračný obrázok k článku Veľká pátracia akcia: Hľadaného muža sa nájsť nepodarilo
Zdroj: Facebook/Horská záchranná služba

Ako však informujú na svojej internetovej stránke, nezvestnú osobu sa im na prehľadávanom úseku nájsť nepodarilo.

Keďže nezvestnú osobu mali naposledy vidieť pri rieke Laborec, pátraciu akciu realizovali policajti, hasiči a záchranári na jej toku i okolí.

„V spolupráci s Políciou SR pripravili záchranári HZS pátrací plán, prepátrali veľkú časť v okolí rieky Laborec a na základe údajov z GPS prístrojov vypracovali mapku prehľadaných priestorov,“ priblížili postup akcie záchranári s tým, že šesť psov pátralo plošne a jeden z člna hasičov.

„Na pátracej akcii sa zúčastnili záchranári a kynológovia HZS zo školiaceho strediska, bezpečnostno-operatívnej jednotky a dobrovoľní kynológovia z Oblastného strediska Vysoké Tatry,“ uzavrela HZS.

Ako doplnila košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, nezvestným je 25-ročný muž, ktorého silové a záchranné zložky hľadali už počas šiestich pátracích akcií. „Nezvestnosť osoby bola nahlásená 2. apríla, kedy nezvestný mal spolu s kamarátmi odísť k rieke Laborec na grilovačku,“ uzavrela s tým, že polícia po nezvestnom naďalej pátra.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM