Iné športy

Veľká pocta pre michalovských športovcov: Prijal ich aj prvý muž mesta, FOTO

Krásny úspech v rukách michalovských športovcov. Ušlo sa im naozaj krásnej pocty. Reč je o michalovskom hokejovom klube. Veď čítajte...

Ilustračný obrázok k článku Veľká pocta pre michalovských športovcov: Prijal ich aj prvý muž mesta, FOTO
8
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Primátor mesta Michalovce Viliam Zahorčák prijal na pôde mestského úradu úspešných hokejistov. Tí sa po 32 rokoch stali víťazmi druhej najvyššej súťaže.

Víťazi po rokoch

Marec sa napíše do histórie nášho michalovského hokeja. Hráči HK Dukla Ingema Michalovce sa len nedávno po výhre 3:1 na zápasy nad Skalicou stali víťazmi prvej hokejovej ligy.

Zverenci trénerskej dvojice Miroslav Chudý – Richard Šechný tak zvíťazili vo finálovej sérii St. Nicolaus I. ligy nad víťazom základnej časti. Víťazstvom nadviazali na svojich predchodcov, ktorí sa stali jej víťazmi presne pred 32 rokmi (v sezóne 1985/86).

Prijatie primátorom

Čerstvý úspech michalovskej Dukly Ingema neušiel pozornosti ani predstaviteľom samosprávy. Prvý muž metropoly Zemplína pozval na mestskú radnicu všetkých hráčov, ktorí sa zaslúžili o úspech, ako aj realizačný tím a vedenie HK Dukla Ingema.

„Primátor mesta Michalovce Viliam Zahorčák prijal na pôde mestského úradu hokejistov HK Dukla Ingema Michalovce, ktorí sa po 32 rokoch stali víťazmi druhej najvyššej súťaže,“ zverejnila radnica.

Pozrite si to na fotkách v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: Mesto Michalovce

Primátor Michaloviec prijal hokejistov
8
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM