Veronika Ondo-Cholewová Šport

Veľká podpora michalovských fanúšikov: Za hokejistami mieri autobusový výjazd

Michalovskí hokejisti sa môžu spoľahnúť na hlasivky svojich fanúšikov. Na veľké derby s Košicami za nimi mieri autobusový výjazd.

Ilustračný obrázok k článku Veľká podpora michalovských fanúšikov: Za hokejistami mieri autobusový výjazd
Zdroj: Adam Stečák

Parádne hokejové divadlo mohli vidieť diváci v nedeľu na michalovskom zimnom štadióne. Pričinili sa o to výbornou atmosférou aj oni sami, keďže pomohli hráčom HK Dukla Ingema Michalovce k veľkému víťazstvu 4:3 nad slávnym Slovanom Bratislava.

Teraz však už čaká Michalovčanov derby proti HC Košice v Steel aréne. Zápas dvoch východoslovenských mužstiev začne 1. 10. 2019 od 17:30.

Autobusy fanúšikov

Oceliari v rámci Tipsport ligy teda premiérovo privítajú na svojom ľade nováčika Duklu zo Zemplína, ktorá vstúpila do svojej prvej sezóny v najvyššej slovenskej súťaži naozaj výborne.

Na utorkové východniarske derby HC Košice – HK Dukla Ingema Michalovce zapezpečil michalovský klub obojstrannú dopravu s lístkami na zápas. Ako zverejnil, podarilo sa im zaplniť tri autobusy fanúšikov.

Vykúpili sektory

Klub HK Dukla Ingema Michalovce vykúpil sektory určené pre hosťujúcich fanúšikov a na tento výjazd zabezpečí aj dopravu autobusmi. Zaplnením Steel arény v Košiciach vytvoria michalovským športovcom domácu atmosféru aj v susedných Košiciach. Skalní priaznivci michalovského hokeja sa stretávajú pri zimnom štadióne, odkiaľ odídu autobusmi do Košíc.

Steel aréna v Košiciach sa postupne vypredávala. Ako zverejnili počas utorka z michalovského hokejového klubu, po vzájomnej dohode s HC Košice sa sektor B35 uvoľnil aj pre košických fanúšikov.

Michalovskí hokejisti neuspeli na košickom ľade, ale fanúšikom ukázali kvalitný zápas. Článok zo zápasu nájdete TU.

Vo fotogalérii nižšie si pozrite aj zábery zo spomínaného zápasu Michaloviec a Košíc.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

V OBRAZOCH: HC Košice - HK DUKLA Ingema Michalovce
31
Galéria
Zdroj: Adam Stečák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM