Hádzaná

Veľká radosť michalovskej Iuventy: Oslavy piateho triumfu v nadnárodnej súťaži!

Fantastické! Hráčky michalovskej Iuventy počas uplynulého víkendu zdolali v záverečnom zápase vysoko Jindřichův Hradec. Odniesli si tak zaslúžene prestížny titul víťaza a zlaté medaily!

Ilustračný obrázok k článku Veľká radosť michalovskej Iuventy: Oslavy piateho triumfu v nadnárodnej súťaži!
Zdroj: Dnes24.sk

Hádzanárky michalovskej Iuventy pohodlne zvíťazili v záverečnom stretnutí 22. kola spoločnej slovensko-českej súťaže WHIL nad J. Hradcom vysoko 40:15 a príjemne sa tak naladili na oslavy svojho piateho triumfu v tejto nadnárodnej súťaži.

Zápas zvládnutý na výbornú od začiatku až do konca

Michalovské hádzanárky zvládli posledný zápas základnej časti na výbornú. Už od úvodu išli do vedenia, keď v tretej minúte viedli po góloch krídelníčok Trehubovej a Szollosiovej 2:0. Do konca polčasu natiahli domáce hráčky svoje vedenie na jedenásť gólov (18:7).

Ani v druhom dejstve sa obraz hry nezmenil. Michalovčanky aj naďalej pokračovali vo svojej hre a už po šiestich minútach druhého polčasu vyhrávali zásluhou Szollosiovej 23:8. Aj vďaka vysokému vedeniu mohol tréner Packa dať v druhom polčase šancu aj hráčkam z lavičky, ktoré dotiahli zápas do víťazného konca, keď v posledných sekundách Trehubová upravila konečný výsledok na 40:15. Po konečnom hvizde rozhodcovskej dvojice tak mohli vypuknúť oslavy.

Michalovce – J. Hradec 40:15 (18:7)

Pok. hody: 2/2 – 3/2, vylúčené: 2 – 2. Rozhodovali: Vydra a Gedeon – 1000 divákov.

IUVENTA: Gubiková, Zykova, Medveďová – Kiridžič 1, M. Holešová 1, Szöllösiová 5, Rebičová 6, Vargová 2, Habánková 1, Horňáková 6, Tobiašová 7/2, Wollingerová, Olšovská, Trehubova 8, Kovaličková 3.

J. HRADEC: Michalová, Davidová – Prokešová, Kohoutová 1, J. Matoušková 4, Voldánová, Jonová 2, Bílková 1, Krupicová 5/2, Maryšková 2, Zahradníková..

Víťaz základnej časti hádzanárskej WHIL Iuventa Michalovce sa v semifinále národného play off stretne s posledným v tabuľke ŠKP Piccard Senec. Zverenky trénera Jána Packu budú mať počas najbližšieho víkendu voľno, a ich prvý zápas proti Sencu sa hrá v sobotu 26. apríla 2014 o 17.30 hod., druhý o deň neskôr o 10.30 hod.

Foto: Iuventa Michalovce/Š. Madaras

Zdroj: Iuventa Michalovce

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM