Rôzne

Veľké hlasovanie je na konci: 5 dedín okresu Michalovce, ktoré skončili najvyššie!

Veľké online hlasovanie skončilo. Ktorá dedina sa stala víťazom a ktoré obce z nášho okresu skončili napokon najvyššie?

Ilustračný obrázok k článku Veľké hlasovanie je na konci: 5 dedín okresu Michalovce, ktoré skončili najvyššie!
Zdroj: TASR

Veľké internetové hlasovanie v podobe známej súťaže NAJ obec Slovenska 2018, ktoré vyhlásil portál Slovakregion, sa po niekoľkých mesiacoch jeho trvania skončilo.

„Ďakujeme všetkým hlasujúcim i návštevníkom portálu za všetky hlasy, za e-maily, ktoré boli z rôznych kútov Slovenska i zo zahraničia, čo nás veľmi teší," uviedol spomínaný portál.

Ten zároveň doplnil, že oficiálne verejné odovzdávanie cien sa uskutoční vo Výstavisku Incheba Bratislava, na výstave ITF Slovakiatour a to na budúci rok v januári.

A ako spomínané zápolenie o naj obec Slovenska 2018 napokon vlastne dopadlo? Na úplne prvom mieste skončila obec Sedliacka Dubová.

Náš spravodajský web sa však pozrel aj na ďalšiu zaujímavosť. A to na päť dedín Michalovského okresu, ktorým sa v tejto súťaži darilo najviac.

Na najvyššej priečke v rámci obcí nášho okresu v danom zápolení figurujú Kapušianske Kľačany, ktoré obsadili 122. priečku spomedzi zúčastnených 2786 dedín z celého Slovenska. Na 126. mieste je obec Vinné a na 150. pozícii je Voľa. Potom nasleduje Trhovište, ktoré obsadilo 155. miesto a Bánovce nad Ondavou, ktoré skončili v definitívnom poradí na 289. priečke.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM