Zuzana Ročeňová Rôzne

Veľké jarné upratovanie v Michalovciach už onedlho: KOPLETNÝ ROZPIS rozmiestnenia veľkokapacitných kontajnerov

V jarnom období sa môžu Michalovčania bezplatne zbaviť prebytočného nábytku a iných harabúrd z pivníc, domov a bytov. Pozrite si, kedy budú veľkoobjemové kontajnery pristavené vo vašom okolí.

Ilustračný obrázok k článku Veľké jarné upratovanie v Michalovciach už onedlho: KOPLETNÝ ROZPIS rozmiestnenia veľkokapacitných kontajnerov
Zdroj: Dnes24.sk

Technické a záhradnícke služby (TaZS) mesta Michalovce tento rok, tak ako aj po minulé roky, rozmiestnia po celých Michalovciach veľkoobjemové kontajnery, do ktorých občania môžu vkladať nepotrebné veci. Môžu sa tak bezpečne a hlavne bezplatne zbaviť odpadu. Viete, čo do týchto kontajnerov patrí a čo nepatrí? Viete, kedy a kde budú kontajnery rozmiestnené?

Čo do kontajnerov nepatrí?

Ako informuje michalovská samospráva, veľké jarné upratovanie sa začína 9. marca, kedy bude v Michalovciach rozmiestnených 12 veľkoobjemových kontajnerov (mimo cintorínov). Tieto nádoby na odpad ostanú v michalovských uliciach viac ako mesiac, až do 20. apríla a vyvážať ich budú dvakrát týždenne, a to vždy v pondelok a piatok.

Do týchto kontajnerov môžu občania ukladať objemový odpad ako napríklad staré stoly, stoličky, nábytok a stavebný odpad. Nemôžu tu ukladať vyseparovaný odpad ako papier, sklo, tetrapaky, plasty a nebezpečný odpad, autobatérie a oleje. Ku kontajnerom môžu ľudia prinášať konáre, zbytky buriny a podobne. Veľkoobjemové kontajnery sú určené výlučne pre odpady občanov mesta, nie pre odpad pochádzajúci z prevádzok a objektov podnikateľov.

Kompletný prehľad ulíc

ULICA POČET
Úzka 1 ks
Konečná 1 ks
Gagarinova 1 ks
Pri mlyne 1 ks
Topolianska 1 ks
Vrbovská (otočka) 1 ks
Močarianska (oproti PD) 1 ks
J. Kollára 1 ks
P. Jilemnického 1 ks
A. Kmeťa 1 ks
Kamenárska (zozadu) 1 ks
Samová (bývalé Zber. suroviny) 1 ks
Cintorín Topolianska 1 ks
Cintorín Močarianska 1 ks
Cintorín Kapušianska 1 ks

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM