Rôzne

Vianočné stromčeky z Michaloviec a okolia: FOTO od našich čitateľov

Ľudia z okresu Michalovce milujú Vianoce, niet pochýb. Desiatky čitateľov reagovali na našu výzvu a pochválili sa svojím vianočným stromčekom.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné stromčeky z Michaloviec a okolia: FOTO od našich čitateľov
33
Galéria

Najkrajšie sviatky v roku už klopú na dvere a nielen v michalovských domácnostiach sa prebúdza vianočná atmosféra. Vôňa vianočného pečiva, ligotavé svetielka a rozžiarený stromček. Umelé, živé, elegantne jednoduché i bohato zdobené, od klasickej výzdoby od babičky až po najmodernejšie trendy.

Vaše stromčeky

Preto sme na náš Facebook umiestnili výzvu, kde sme žiadali vás, našich čitateľov, aby ste ukázali svoje vlastné stromčeky. Reakcie na seba nenechali dlho čakať.

Jedna fotografia na sociálnej sieti spustila doslova lavínu. Množstvo z vás sa s nami podelilo o fotografiu svojho vianočného stromčeka.

Veľká fotogaléria

Pochválili ste sa nám zaujímavými variáciami tohto vianočného symbolu. Stromčeky, ktoré zdobia michalovské domácnosti, si môžete pozrieť v priloženej galérií. Niektorí však ostávajú verní tradíciám a vianočný stromček budú zdobiť až na Štedrý deň. Ak vás zdobenie ešte len čaká, môžete sa inšpirovať fotografiami, ktoré nám poslali naši čitatelia.

Do galérie sa všetky fotografie nezmestili. Všetky stromčeky, ktoré nám naši čitatelia poslali, nájdete v komentároch pod výzvou.

Stromčeky, ktoré zdobia domácnosti v Michalovciach a okolí si pozrite v priloženej galérii.

Michalovčania ukázali svoje vianočné stromčeky: Sledujete tú parádu, FOTO od vás
33
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM