Veronika Ondo-Cholewová Kultúra

Vianočné trhy prinesú do mesta folklór, pečenie oblátok aj umeleckú výrobu

Aj v tomto období sa obyvatelia a návštevníci metropoly Zemplína môžu tešiť na 28. Vianočné trhy. Centrum mesta sa premení aj na uličku remesiel.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy prinesú do mesta folklór, pečenie oblátok aj umeleckú výrobu
Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné trhy v Michalovciach sa budú konať v dňoch 13. 12. 2019 – 14. 12. 2019 (piatok, sobota). A budú to už 28. Vianočné trhy. Slávnostné otvorenie sa uskutoční 13. decembra o 10:00 hodine na tribúne pri Mestskom úrade v Michalovciach.

Otvorenie jarmoku

Vianočné trhy odštartujú 13. decembra 2019 (piatok) o 10:00 hod. Pôjde už o 28. ročník.

Po hymne mesta sa chytí slova aj spevácka zložka spolu s ľudovou hudbou FS Zemplín, ktorí slávnostne otvoria tohtoročný vianočný jarmok v Michalovciach na námestí ľúbeznými vianočný koledami.

Vianočné koncerty

Súčasťou prvého jarmočného večera je aj koncert o 19.00 hod. – Robo Opatovský & Cimbal Brothers Vianočné turné 2019. V sobotu 14. decembra 2019 sa chystá o 17.00 hod. ďalší vianočný koncert – FS Zemplín.

Počas Vianočných trhov budete môcť navštíviť aj uličku remesiel, kde uvidíte napríklad aj pečenie oblátok. Svoje výrobky tam predstavia aj jednotliví predajcovia.

Pozrieť si môžete aj fotografie z minulých vianočných trhov.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

FOTOGALÉRIA: Michalovce ovládla atmosféra vianočných trhov
12
Galéria

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM