Rôzne

Vianočný punč, medovina, či gaštany: Koľko pod stromčekom vysolíme za obľúbené dobroty?

Vianočné drevené stánky na námestí sa zapĺňajú ľuďmi. Koľko peňazí si treba pripraviť, ak vám na nich vyhladne či vysmädne?

Ilustračný obrázok k článku Vianočný punč, medovina, či gaštany: Koľko pod stromčekom vysolíme za obľúbené dobroty?
Zdroj: Dnes24.sk

Voňavé gaštany

K vianočnému mestu, či stretnutiu s blízkymi určite patrí aj dobré jedlo či pitie. Ani Michalovce nie sú výnimkou a námestím rozvoniavajú všakovaké dobroty od výmyslu sveta. Ako je to s cenami? Pozrite si náš prehľad toho, koľko zacvakáme ak na trhoch vysmädne či vyhladne.

Na maličkých trhoch si môžete pochutiť na teplých gaštanoch. Napríklad za tradičné pečené plody jesene zaplatíte 1,20 €. Ak dostanete chuť na medík, vianočné oplátky, môžete si tu kúpiť tiež.

Obľúbený vianočný punč a medovinka

A ako je to s nápojmi? Najrozšírenejšími sú varené víno od 50 centov za 2 deci a vianočný punč od 1,10 eura za rovnaké množstvo. Ten je aj v detskej, alebo ak chcete v šoférskej verzii taktiež od 1,10 €. Nájdete tu aj viedenský punč za 1,30 a hneď vedľa trochu iný vianočný punč za 1,50.

Na trhoch nechýbajú ani hriata medovina, ktorej cena je od 1 eura za deci či cherry medovina. Za staroslovenskú medovinu zaplatíte 0,90 e.

Pokiaľ dávate prednosť horúcim nealkoholickým nápojom, výber je taktiež pestrý. Za tureckú kávu či kapučíno zaplatíte 0,70 centov a napríklad na horúcu čokoládu si pripravte jedno euro.

Môže vás zaujímať:

Pod michalovským stromčekom je stále živo: Čo je tu najväčším lákadlom? FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM