Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

VIDEO, ktoré mnohých chytí za srdce: Pozrite si zbrusu nový klip o Michalovciach

Dielo, ktoré mnohých určite chytí za srdce. Na svete je zbrusu nový videoklip o Michalovciach. Stojí za ním rodák z nášho mesta, hudobník Jasper.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO, ktoré mnohých chytí za srdce: Pozrite si zbrusu nový klip o Michalovciach
Zdroj: youtube

V stredu 7. júna mal v Michalovciach počas medzinárodného filmového festivalu Zlatý žobrák premiéru videoklip k skladbe Srdce Zemplína. Ak ste túto udalosť nestihli, môžete si ho pozrieť práve teraz. Za songom stojí Michalovčan Tomáš Jasper Vajda.

Nezabúdať na svoje korene

Jasper si pesničku o Michalovciach textovo prichystal sám, rovnako ako speváčka Nicky, ktorá dopĺňa jeho spevácku časť. Hudbu zložil producent FEELO z Rakúska, s ktorým Jasper spolupracuje už dlhé roky.

Jasper sa snaží uvedeným songom odkázať ľuďom, že napriek tomu, že sa z mesta odsťahovali, nesmú zabúdať, kde majú svoje korene, kde prežili svoje detstvo, kde sa im rodili rôzne príležitosti, kde nadobúdali skúsenosti, kde pracovali a kde žila ich rodina. Vo videoklipe uvidíte napríklad pohľady nad Zemplínskou šíravou, Vinianskym hradom či našim mestom.

Aj štadión

Jasper sa v klipe prešiel aj po trávniku futbalového štadiónu v Michalovciach a ako uviedol, tímu MFK Zemplín stále fandí. Súčasťou videoklipu je tiež budova hvezdárne, ale aj významné podujatia mesta, ktoré sa stali jeho súčasťou, ako maratóny, jarmok, či zemplínske slávnosti.

Zbrusu nový klip o Michalovciach si môžete pozrieť v priloženej videogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

VIDEO: To treba vidieť. Hudobník natočil klip o Michaloviach
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM