Tomáš Šuhajda Šport

VIDEO z kúpaliska v Strážskom: Boje o naj beach volejbalovú dvojicu mužov a žien

Beach 24 volley cup má úspešne za sebou svoj nultý ročník. Na kúpalisku v Strážskom sa v nedeľu zišlo spolu 16 tímov, z ktorých vzišli NAJ dvojice mužov aj žien v plážovom volejbale. Pozrite si zábery z turnaja vo videogalérii!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO z kúpaliska v Strážskom: Boje o naj beach volejbalovú dvojicu mužov a žien
Zdroj: Dnes24.sk

Turnaj v plážovom volejbale pod hlavičkou portálov Michalovce24 a Humenné24 v spolupráci s Mládežníckym parlamentom Freemar je za nami. Naplnená kapacita štartujúcich tímov a kvalitný a vyrovnaný volejbal motivujú k skorému usporiadaniu ďalšieho, no už dvojdňového turnaja!

Jednodňový turnaj a dve ihriská – kapacita tímov bola stanovená na 16. Podľa očakávaní, výrazne vyšší záujem bol zo strany mužských tímov, aj preto organizátori prispôsobili herný plán a dievčatá svoju zložku turnaja odštartovali až popoludní.

Na nultom ročníku Beach volley cup-u bola väčšina štartujúcich práve z Humenného. No pozor, víťazmi turnaja sa nestali ani Michalovčania, ani Humenčania…. Víťazné dvojice mužov, ale aj žien pochádzajú z Prešova. Medzi ženami triumfovali Polačková s Nehilovou a víťazmi mužského turnaja sa stali Pavlinský s Gondžúrom.

Prečo kúpalisko v Strážskom? Lebo ponúka dve profesionálne ihriská pri sebe. Napokon, konajú sa tu aj majstrovstvá Slovenska v plážovom volejbale! Navyše je to presne v strede medzi mestami Michalovce a Humenné, turnaj má ambíciu stať sa atraktívny pre celý Zemplín, a možno aj východ :-).

Pozrite si VIDEO z turnaja!

Beach 24 Volley Cup
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM