Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Víkend v Michalovciach bude na ľudovú nôtu: Folklór vystrieda aj šport

Jesenný víkend nemusíte presedieť doma. Ponúkame vám niekoľko tipov, ako si spríjemniť voľné dni.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Michalovciach bude na ľudovú nôtu: Folklór vystrieda aj šport
Zdroj: TASR

Basketbal

9. 11. 2019, Gymnázium Pavla Horova v Michalovciach

Príďte povzbudiť mladších žiakov U13. Prvý zápas 1. BK – SNV začne o 10:30 hod. a druhý zápas 1. BK – SNV odštartuje o 12:30 hod. Zápasy budú v hale Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach.

Doktor Spánok

9. 11. 2019 o 20:15 hod., Kino Centrum, Michalovce

Prešlo niekoľko rokov od udalosti, ktoré sa odohrali vo filme Osvietenie. Teraz už dospelý Dan Torrence (syn Jacka Torrancea) stretáva dievča s podobnou schopnosťou akú má on sám a snaží sa ju ochrániť od sekty kočovných psychopatov nazývaných „The True Knot“. Jeho členovia sa živia deťmi so spirituálnymi schopnosťami pre získanie vlastnej nesmrteľnosti.

Turnaj 6 krajín

9. 11. 2019, Zimný štadión, Michalovce

V našom meste začalo počas týždňa veľké hokejové stretnutie – Turnaj 6 krajín. Vstup na podujatie je voľný. Na zimnom štadióne uvidíte 9. 11. 2019 o 12:00 hod. zápas o umiestnenie, o 15:30 hod. zápas o tretie miesto a o 19:00 hod. finále

Terminátor: Temný osud

10. 11. 2019 o 20:15 hod., Kino Centrum, Michalovce

Linda Hamilton ako Sarah Connorová a Arnold Schwarzenegger ako Terminátor T-800 se vracajú vo svojich ikonických úlohách. Pod filmom, ktorý priamo nadväzuje na prvé dve časti, sú podpísaní James Cameron a Tim Miller, ktorý režíroval skvelého Deadpoola.

Zemplín a Zemplínik

10. 11. 2019 o 16:00 hod., v sále Mestského kultúrneho strediska v Michalovciach

Folklórny súbor Zemplín netreba zvlášť predstavovať. Je popredným zberateľom, archivárom, ale hlavne šíriteľom slovenskej kultúry, čerpajúceho z tradícií našich predkov. Vystúpenie DFS Zemplínik s FS Zemplín si môžete vychutnať už 10. novembra 2019 o 16:00 hod. v sále Mestského kultúrneho strediska v Michalovciach.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

A viete, že z chovných rybníkov pri obci Iňačovce v okrese Michalovce sa na ploche niekoľkých stoviek hektárov v týchto dňoch vylovujú ryby, ktoré sú určené pre vianočný trh?

FOTO: Ryby pre vianočný trh z Iňačoviec
13
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM