Rôzne

Vyberajte spolu s nami: Najatraktívnejšie podujatia tohto víkendu v Michalovciach a okolí

Urobte si plány spolu s nami. Prinášame vám výber podujatí konaných počas tohto víkendu v Michalovciach a okolí, ktoré považujeme za tie najatraktívnejšie.

Ilustračný obrázok k článku Vyberajte spolu s nami: Najatraktívnejšie podujatia tohto víkendu v Michalovciach a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Jánske ohne nad Šíravou

24. júna od 14:00 hod., Vinianske jazero

Nechajte sa zlákať do Vinného na 4. ročník podujatia Jánske ohne nad Šíravou. Táto atraktívna akcia sa koná v sobotu 24. júna. Podujatie tradične ponúkne program pre celé rodiny. Program Jánskych ohňov nad Šíravou odštartuje o 14. hodine a potrvá až do polnoci. Pripravený je nielen výstup na hrad a zapálenie vatry, ale aj veľa sprievodných podujatí. Celý program nájdete v našom článku tu.

Divoká babská jazda

24. júna od 19:45 hod., Kino Centrum Michalovce

Po rozlúčke so slobodou sa v plážovom dome v Miami objaví mŕtve telo striptéra. Keď najlepšie kamošky žúrujú, stať sa môže čokoľvek. Päť bývalých spolužiačok sa po rokoch znovu stretáva, aby oslávili rozlúčku so slobodou jednej z nich. Párty sa však rýchlo zvrtne, keď nešťastnou náhodou zabijú striptéra, ktorý ich mal v tento výnimočný večer zabávať. Ako si s týmto fatálnym omylom poradí dámska zostava na čele so Scarlett Johansson?

Sobranské dobroty

25. júna o 14:00 hod., Sobrance

Sobrance pozývajú na podujatie Sobranské dobroty, ktoré sa uskutoční v nedeľu so začiatkom o 14. hodine. Pôjde o prvý folklórny festival spevu a tanca. Tešiť sa môžete na remeselnícke trhy, workshopy, tvorivé dielne, tradičné a netradičné dobroty. K dobrej zábave zahrá niekoľko folklórnych skupín a vystúpia aj deti z materskej školy.

Transformers: Posledný rytier

25. júna od 17:00 hod., Kino Centrum Michalovce

Vodca Autobotov Optimus Prime zmizol. Svet zmieta zúrivá vojna medzi ľuďmi a ostatnými Transformermi. V poradí piaty film Transformers, ktorý priamo nadväzuje na štvrtý diel, ktorý niesol podtitul Zánik, asi nemohol mať beznádejnejšiu východiskovú situáciu. Režisér Michael Bay, ktorý je duchovným otcom tejto veľmi úspešnej série, tvrdí, že piaty diel je jeho posledným, a preto chce odísť s poriadnym ohňostrojom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM