Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Vyčaria vám úsmev na tvári: Roztomilé tablá michalovských škôlkarov, FOTO

Predškoláci v Michalovciach sa lúčili so škôlkami tablami. Vo výkladoch v centre mesta tak možno vidieť naozaj roztomilé výtvory. Ktorý sa vám páči najviac?

Ilustračný obrázok k článku Vyčaria vám úsmev na tvári: Roztomilé tablá michalovských škôlkarov, FOTO
12
Galéria

Len nedávno výklady v Michalovciach spestrili diela maturantov. Teraz prišli na rad aj mladšie ročníky. Škôlkari z Michaloviec taktiež ukončili jedno dôležité obdobie svojho života. Od septembra zasadnú do lavíc základných škôl. Spomienky na škôlku im však ostanú okrem iného aj v podobe roztomilých tabiel.

Vyčaria úsmev

Dá sa povedať, že škôlkarske tablá sa v Michalovciach počas ostatných rokov udomácnili a stal sa z nich nový trend. Nám sa ich vo výkladoch v centre Michaloviec podarilo objaviť hneď niekoľko, hoci náš „prieskum“ nemusí byť v tomto smere stopercentný.

Tieto roztomilé tablá na seba pútajú pozornosť okoloidúcich. „Táto chce byť učiteľka, tento chlapček vojakom, ďalší hokejovým brankárom, je to veľmi milé tablo, ktorým deti vyjadrili, čím chcú byť, keď raz vyrastú. Veľmi originálne,“ povedal nám starší manželský pár, ktorý si obzeral jedlo z diel.

Škôlkarske tablá, čo sa kreativity týka, vôbec za maturantmi nezaostávajú. V michalovských výkladoch tak môžete nájsť malých námorníkov na lodičkách, či na rozkvitnutej lúke. V našej fotogalérii si môžete pozrieť všetky tablá predškolákov, ktoré sa nám podarilo nájsť v centre nášho mesta.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

OBRAZOM: Tablá michalovských škôlkarov, ktoré sa vám páči najviac?
12
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM