Rôzne

Vychutnajte si parádny záber na Tatry: Fotené zo 150 kilometrov vzdialeného Sninského kameňa!

Ak chcete vidieť Tatry, nemusíte chodiť ďaleko. Pri dobrom počasí sa vám to môže pošťastiť aj z vyšších miest v našom okolí. Pozrite si trebárs parádny záber zo Sninského kameňa – slovenské veľhory ako na podnose!

Ilustračný obrázok k článku Vychutnajte si parádny záber na Tatry: Fotené zo 150 kilometrov vzdialeného Sninského kameňa!
Zdroj: Dnes24.sk

Mladík Marián Mika zo Sniny sa s veľkou obľubou venuje fotografovaniu rockových koncertov a so svojim foťákom nechýba napríklad ani na známom Rocku pod kameňom. Zvečnil už aj niekoľko ďalších akcií, ktoré sa konali na území mesta.

Je však jedna vec, ktorá je jeho najväčšou srdcovkou a tou je fotografovanie spojené s turistikou.

Aj preto sa v daný deň vybral na menší výlet s fotoaparátom v ruke, jeho kroky smerovali na Sninský kameň. Ako vraví, vidieť Tatry zo vzdialenosti približne 150 kilometrov vzdušnou čiarou bol pre neho obrovský zážitok.

„Počasie pritom nebolo úplne najideálnejšie,“ poznamenal mladý fotograf, ktorý napriek tomu neváhal urobiť pár záberov. Fotky za daných okolností dopadli nad jeho očakávania.

Veď pozrite fotogalériu a posúďte sami! Tatry na prvých dvoch záberoch ;).

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: Marián Mika – photography

Tatry zo Sninského kameňa!
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM